Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

ŞAKA - Slow-food

ANKA'nın haberine göre Kocaeli Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şükrü Hatun, "Tıp Dünyası"nda yayınlanan makalesinde fastfood ürünlerinde "Sürekli değiştirilen sentetik tatlar kullanılarak çocuklarda 'bağımlılık' hissi yaratıldığı yönünde iddialar var" diyerek şunları yazmış:
- Hiçbirimiz yoğurt, taze fasulye veya kırmızı et gibi doğal ürünlerin bağımlısı olmuyoruz ama 2-3 kez yenen fast-food ürünlerin yeniden yeme isteği yarattığını biliyoruz.
Sayın profesörü bilmiyorum ama, acıktığım zaman kuru fasulye-pilav, köfte-piyaz, lahmacun, altı ezmeli kebap, beğendili incik, damardan tuzlama, sucuklu yumurta gibi slow-food ürünlerinin de, bende bağımlılık yarattıklarını hissediyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA