Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Çok seslilik ve sayın okurlarım

İÇKİ YASAĞI

GAZETE yazarlarının okurları, genellikle öfkelendikleri zaman yazara tepkilerini seslendirmek için mesajlar iletirler. Bu açıdan ben talihli bir yazarım. Çünkü siz sayın okurlarım büyük çoğunlukla desteğinizi duyurmak için bana e-mail gönderiyorsunuz.
Bunlara bir sayın okurumun mesajını örnek olarak vereyim:
- Sevgili Mehmet Barlas, Liberal demokrat kimliğinizi takdir ediyorum. Bugünkü yazınızın ön sayfaya taşınması harika. Kutlarım. Sayın başbakanımızı çok beğeniyor, duygu ve düşüncelerini de çok iyi anladığımı sanıyorum. Kendisi ile aynı yaşta ve çok yakın kültürlerdeyiz. Soyadlarımız aynı ama kendisi ile tanışmadım ve hiçbir yakınlığım yok. 200 den fazla beyaz yakalı çalışanı olan bir şirketin yön.kur. başkanıyım. Siz Türkiye'nin çok düşünen ve okuyan değerli bir kişiliğisiniz. Yazılarınızın toplumun gelişmesine, demokrasinin yerleşmesine katkısı olmakta. Ülkemizin sağlık, refah ve mutluluğu için yazmaya devam edin lütfen. Teşekkürler. Size sağlıklı uzun bir ömür diliyorum. Saygılarımla, Bekir Erdoğan.
Aynı gün aynı yazıya bir başka sayın okurumun tepkisi de şöyle oldu:
- İyi çalışmalar Mehmet bey, Adı geçen yazınızı okuyunca inanın gözlerime inanamadım. Ben içki ile alakalı Kuran'da yazılı olanlardan haberdar değilmiş gibi olmanız karşısında ancak susarım. Şaşarım halinize. Kuran ayetlerinde içki hakkında neler diyor bir zahmet bakıverin. Kendinize iyi bakın. İçkiden fayda da ummanıza gerek yok, yoksa ticareti ile mi uğraşıyorsunuz onu bilemem. Her türlü uyuşturucuya (sigara, her türlü alkol ve diğer türevleri, vs vs.) karşı olmamız lazımken bu yazdıklarınız elem verici. Ramazan Oya

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA