Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

"Fehmi Koru krizi iyi yönetilemedi"

BİR BİLEN KONUŞTU

Demirel'in siyasi yasaklı olduğu dönemde Nazlı Ilıcak onun düşüncelerini "Bir Bilen" diyerek aktarırdı.
Fehmi Koru krizinde bilenin de bilmeyenin de görüş belirttiği bu günlerde Yeni Şafak konusunda "Gerçek bir bilen" olan Selahattin Sadıkoğlu, Haber 7'den Nursel Tozkoparan'a konuştu.
O söyleşiden bir bölümü aynen aktarıyorum:
S- Yeni Şafak'tan neden ayrıldınız?
C- Ben kendi isteğimle ayrıldım. Patronlarla bir sorunum yoktu. Ben sorun çıkaran değil sorunları çözen bir adam oldum. Ayrılmam gerekiyordu o yüzden ayrıldım. Kimseye kırgın değilim. Hâlâ patronlarla görüşüyorum. Albayrakların zor günlerde dik durduklarını ben çok iyi biliyorum.
S- Neden Fehmi Koru noktasında dik durmadılar?
C- Onu ben bilemem tabii. Sadece iki kelime söylemek istiyorum. Kurumlar marka ile markalaşırlar. Yeni Şafak öyle kolay kolay markalaşmadı. Büyük sıkıntılar, ıstıraplar yaşanmış, patronları işkenceler görmüşlerdir. Evleri, işyerleri basılmış, çoluk çocukları rehin alınmış bir aile. Böyle bir ailenin Fehmi Bey'in arkasında neden dik durmadığını doğrusu çözmekte çok zorlanıyorum. Ama galiba bu kriz iyi yönetilmedi.
S- Bundan sonra Fehmi Koru ne yapar?
C- Fehmi Koru kısa sürede bir yerde yazar. Adresini bilmiyorum ama bir yerde yazar. Onu boş bırakmazlar. Fehmi Koru bir marka. Marka olmak öyle kolay değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA