Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Kadıköy'ün Sultanı: 3-1

Osterc'in golüyle şoka giren F.Bahçe, Nobre (2) ve Deniz'le sonuca gitti. Sarı-lacivertli ekip maç fazlasıyla liderliğe yükselirken Prag maçı sonrası kazanma serisini sürdürdü Osterc'in golüyle şoka giren F.Bahçe, Nobre (2) ve Deniz'le sonuca gitti. Sarı-lacivertli ekip maç fazlasıyla liderliğe yükselirken Prag maçı sonrası kazanma serisini sürdürdü

Daha 7. dakikada Osterc golü attığında Saracoğlu'nda en ufak bir telaş yoktu. Fenerbahçe ilk yarı bittiğinde tribünleri doyuran, yöneticileri de sevindiren bir tempo ve futbol kalitesi ile soyunma odasına gitti. Bu sezonun en iyi performansını sergiliyorlardı. Amatör bir takımın yemeyeceği bir golü kalelerinde gördüler. Eren'in ortasını defans seyretmekle yetindi. Osterc altı pas içinde topu tuttu, düzeltti ve şutladı: 1-0. Bu dakikadan sonra maçta Fenerbahçe'nin rakibi sadece Malatyaspor değildi. İsmet Arzuman'la da mücadele etmeye başladılar. Sağlı sollu geliyorlardı. Ümit'le Malatya ceza sahasına bir hava köprüsü kurdular. Pozisyonlar birbiri ardına kaçarken kornerler kazanılmaya başlandı. Daum'un bu keyifli oyundaki payı büyüktü. Çünkü ilk defa taşları yerine doğru oturmuş bir takım düzeniyle oyuncuları sahaya sürmüştü. Merakla beklenen orta sahada Serkan- Aurelio-Tuncay üçlüsü enerji ve pres üretiyorlardı. Ümit neredeyse oyunun tamamını rakip yarı sahada geçirirken Luciano beke kayıyor, Aurelio defansın göbeğini kapatıp maestroluk yapıyordu. Müthiş bir paylaşım içinde F.Bahçe forvetleriyle kaleci Fevzi arasında top düellosu başladı. 33'te Bülent Akın'ın Hooijdonk'u formasından çekip düşürmesini Arzuman pas geçti. 43'de Alex'in korner atışından gelen topu Hooijdonk kafayla doldurdu. Mkalele çizgiden çıkardı, Nobre boş kaleye tamamladı: 1-1. İkinci yarıya da iyi başladı Fenerbahçe.. . 49'da Alex'in Ayman tarafından düşürülmesi vardı. 57'de Alex'in organizasyonunda Deniz'in ortasını Nobre iyi takip etti: 2-1. 73'te Ümit'in doldurduğu, Luciano'nun indirdiği topu birdenbire ortaya çıkan Deniz şutladı: 3-1. Keyif veren gecede F.Bahçe istediğinde iyi oynayabileceğini de kanıtladı.Yeter ki maceraperest hocası takımın genetiğiyle oynamayı bırakıp futbolcularını doğru tercihlerle sahaya sürsün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA