Türkiye'nin en iyi haber sitesi

GÜRCAN BİLGİÇ

Lyon 23, F.Bahçe sadece 9 şut çekti

Fenerbahçe'nin mutlaka kazanmak zorunda olduğu Olympique Lyon maçının en çarpıcı istatistiği iki takımın çektiği şut sayılarıydı. Sarı-lacivertliler sadece 9 şut atarken, isabetli şut sayısı ise dörtte kaldı. Konuk ekip ise 23 şutla Rüştü'yü adeta bombardımana tuttu. Lyon'un isabetli şut sayısı (12) F.Bahçe'nin toplam şutundan fazlaydı. Konuk ekibin yıldızı Juninho 6 şutundan dördünde çerçeveyi buldu ve F.Bahçe'nin toplam isabetli şutuna tek başına ulaştı. İki takımın şut dışındaki istatistikleri birbirlerine yakındı. Sarılacivertlilerin topla oynama oranında 52-48 ve kornerlerde 6-5 üstünlüğü dikkat çekti.

Alex 10'da sıfır
Top kayıplarıyla dikkat çeken F.Bahçeli futbolcuların ortaları da isabetsizdi. Alex 10'da, Ümit 6'da sıfır çekerken, Tuncay'ın 7 ortasından tek isabeti Nobre'nin golünü getirdi.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA