Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Çanlar Semih için çalıyor

Hayran olunmayacak gibi değil... Semih Türk Futbolu'nun yakaladığı ender "süper" yeteneklerden. F.Bahçe'nin ve Milli Takım'ın çehresini geçen sene nasıl değiştirdiği ortadaydı.Sion deplasmanında da yaptıkları ortada. Aragones vatandaşı, yönetim de 30 milyon Euro yatırdığı için geçen sene Güiza'da ısrarcı oldu. Sonuçta gollerle birlikte, kaçan şampiyonluk vardı.
Denizli maçında iki gol atmasına rağmen Güiza'yı eleştirdik. Galatasaray'ı yazan arkadaşlarımız gibi "gol atan; kahraman" gibi bir racon kesmek gibi alışkanlığımız yok. Güiza'ya takımın kaderini emanet edemeyiz. Şu bir gerçek ki, bu rol için Alex ve Emre'den sonraki ilk aday Semih'tir.
Daum, Deivid'in teknik yeteneklerine hayran. Bu da görev seçiminde aldatıcı oluyor. Alex'in sakatlandığı Sivas maçında Deivid'in performansını gördükten sonra, aynı seçimi Sion maçında da yaptı. Umarım Diyarbakır'da bu ısrarı sürdürmez.
Semih, şu an Alex'in yaratıcılığına en yakın oyuncu. Güiza ile ikili oynayabilir, ortaya yaklaşarak pasları düzenleyebilir, şut çekebilir.
Onu kulübede tutmakta, futbol kavramı içinde bir anlam bulamıyoruz. Başka anlamları da Daum'a veya diğerlerine yakıştıramayız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA