Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Darbe geliyor

Fenerbahçe takımının tekrar bir araya gelmesi için Ocak'ta mutlaka hamleler olacaktır. Bu hava içinde Aziz Başkan'ın üç şampiyonluk sözü daha ilk senede biter çünkü.
Sezon başında kaptanlığı alınan Alex, bandı koluna taktığı andan itibaren tekrar komutan oldu. Daum'un da komutanı oldu. Ve Alman hoca lider oyuncusunun takım arkadaşları üzerindeki baskısını kontrol edemiyor artık. Biliyoruz ki, bu konuda yönetim de Alex'in yanında.
Bir tarafta forma peşine düşmüş, formsuzlar, öte tarafta sadece bir tarafı memnun etmeye çalışan teknik adam, diğer yanda "tek adam" olma mücadelesinde dönen dolaplar.
Önümüzdeki dört maçta bu sorunların çözüldüğünü görmezse, Aziz Yıldırım çok direnmesine rağmen direksiyonun sahibini değiştirir.
Daum forma adaleti olmadığını gösterek oyuncularını arkasına alamadı. Sırtını dayadıkları da onu taşıyacak gibi gözükmüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA