Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Bizim dünyamız…

Hemen her hafta bizden haberleri de sizlerle paylaşıyorum. Zaman zaman geride bıraktığımız haftanın manşetlerine birlikte göz atıyoruz.
Kah manşetlerin perde arkasındaki gelişmeleri kaleme alıyorum kah aile içindeki gelişmeleri… Geçtiğimiz hafta aramıza katılan Nuray Başar'ın keyifli röportajlarını yayımlamaya başladık. Başkent'in iş dünyasındaki başarılı yüzleriyle yapılan sohbetler SABAH Ankara'ya yeni bir soluk getirdi. Haftanın teşekkürünü SABAH Bölge Reklam Koordinatörümüz Umut Erel ve ekibine gönderiyorum. Geride bıraktığımız hafta çok başarılı üç info hazırladılar. Life-mekan, tekstil ve otomotivi iki ayrı info daha takip edecek.
Yeni yıla dönük yeniliklerin heyecanını bir tarafta yaşarken bir tarafta da 8'inci yıl kutlamalarına dönük hazırlıklarımız sürüyor. SABAH Ankara'nın 8'inci kuruluş yıldönümü olan 16 Aralık tarihi tüm ailenin bir araya geleceği özel gün olacak. Bazen küçük hatırlanmalar büyük mutlulukların habercisi oluyor.
Mutlu haftalar…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA