Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Artık 'bir tık' kadar yakınız

Önemli bir haftayı daha geride bıraktık. 'Ankara soğudu, kar düştü' derken mevsim yüzünü iyiden iyiye gösterdi. Haber bültenleri ve gazete sayfalarında mevsimsel haberler ilk sırayı aldı.
Şehir gazeteciliğinin lideri SABAH Ankara Başkent'te tüm yaşanmışlıklara geniş bir projeksiyon tutmaya devam ediyor.
Bu bağlamda Ankara türkülerinin kendi içinde yaşadığı kültürel erozyonu anlattığımız yazı dizimiz büyük ses getirdi. Büyükşehir Belediyesi Kanunu'nda yapılan yasa değişikliğinden sonra Yenimahalle'den alınarak Etimesgut'a bağlanan Aşağıyurtçu, Yukarıyurtçu, Ballıkuyumcu ve Fevziye mahalleleriyle ilgili özel haber çalışmamız tabiri yerindeyse gündeme bomba gibi düştü. Yenimahalle Belediyesi aldığı bir karar ile Etimesgut'a devredilen mahallelerdeki arsaları satışa çıkardı. Bu gelişmeyi Başkent kamuoyu ilk kez SABAH Ankara'dan öğrendi.
Genç haber müdürümüz Hayrettin Bektaş'ın kaleme aldığı 'Devir'e Karşı Arazi Hamlesi' başlıklı haberimiz haftaya damgasını vuran başarılı bir çalışma oldu.
Metro göçüğünde hayatını kaybeden Kadir Sevim'in acılı ailesinin durumunu gündeme taşıyan SABAH Ankara'nın haberinden sonra aileye yardım eli uzatıldı.
TBMM ek binasındaki işine giderken yolda oluşan göçüğe düşerek hayatını kaybeden Kadir Sevim'in ailesinin yaşadığı dramı haberleştirdikten sonra TBMM Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı öncülüğünde başlatılan destek kampanyasında toplanan nakdi yardım aileye teslim edildi.
Arkadaşımız Yüksel Temel'in haberini 'Meclis Vefası' başlığı ile manşete taşıdık.
Hemen her hafta bu satırlarda bizden haberlerden bahsediyorum.
Geriye dönüp baktığımda her hafta olduğu gibi bu haftada manşetlerimizin bize özel ve önemli olduğunu görüyorum. SABAH Ankara'nın manşetlerini başka bir yerde göremezsiniz. SABAH Ankara'ya sanal ortamda erişim olmayışından dolayı sizlerden eleştiriler alıyorduk. Bilgi Sistemleri Grup Başkanlığı'nın başarılı çalışmaları sonucu geçen hafta devreye giren www.sabah.com. tr/ankara adresimiz üzerinden artık günün 24 saati SABAH Ankara'ya ulaşabileceksiniz. Evet, artık bize 'bir tık' kadar yakınsınız. Önemli bir haftayı geride bırakıp, yine yoğun gündemi olan bir Ankara gündemiyle haftaya başlıyoruz.
Bizim özel haberlere ne kadar önem verdiğimizi biliyorsunuz.
Kentin tamamında oluşturmaya çalıştığımız ortak akıl çerçevesinde haber merkezimize ulaştırdığınız haber amaçlı notlarınızın tamamını değerlendirmeye çalışıyoruz.
SABAH Ankara ekibi olarak bu şehrin tüm dinamiklerini önemsiyoruz. Sizden gelenleri dikkate alıyoruz. Her türlü talep ve önerileriniz bizim için yeni yol haritası oluyor.
Yeni haftaya yeni yaş ile başlamanın ayrı bir mutluluğu var üzerimde… Güzel dilekleriniz için sevgi dolu kocaman bir teşekkür gönderiyorum. Sağlıklı, mutlu bir hafta dileklerimle…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA