Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Dönüşler başladı…

Bayramdı, izindi, tatil planları derken işbaşı yapmanın vakti geldi. İş dünyası da tatil planlarının son demlerini yaşıyor. Dinlenmek, bir nebze de soluklanmak için çıktığımız tatil rotasından yorgun ve özlem dolu dönüyoruz. Hep bir yerlere yetişmenin telaşı içinde kalıyorsunuz. Hal böyle olunca tatilden üzerinize kalan yorgunluk oluyor. Hayat kaldığı yerden devam ediyor. Rutin telaşlar kesintisiz sürüyor. Üniversiteliler yerleştirmenin ardından barınma ve kayıt telaşında. Futbol heyecanı ise kaldığı yerden başladı.
Hayat rutinin dışına çıkıp hareketli günlerine dönüyor. Mevsimsel dönüşümde eli kulağında yaz aylarının coşkusu yerini sonbahara bırakacak. Ligin açılış maçını Antalyaspor ile… Kayseri Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda cuma akşamı oynadı. Tatil için güneyde olunca ligin açılış maçını kaçırmak istemedim. Sıcak ve rutubetin nefes almayı güçleştirdiği gecede keyifsiz futbol iki tarafı da memnun etmedi. Söz futboldan açılmışken SABAH Ankara'nın sezon öncesi Başkent takımlarını mercek altına aldığını ifade etmeliyim. Spor şefimiz Erhan Karadağ yönetiminde Ali Öcal, Ali Erdoğan, Osman Bekar, Hasan Ötkün, Yusuf Yalkın ve Emrah Yıldız'dan oluşan ekibimiz de sahaya indi. Başkent takımlarımızı hazırlık dönemimden itibaren adım adım izleyen ekibimiz, lig süresince yaşananların takipçisi olacak. Sporu futboldan ibaret görmüyoruz. Tüm spor karşılaşmalarına ilişkin haber, yorum ve en güzel fotoğraflar yine SABAH Ankara'da olacak. Okul sporları ve amatör branşlar SABAH Ankara sayfalarında yerini alacak.
Ankara'ya dair her nerede ne yaşanıyorsa haberdar olmak istiyorsanız SABAH Ankara size yeter. SABAH Ankara'da yaşanan değişim ve dönüşüm yeni dönemde de devam edecek. Yaz aylarının rehavetine kapılmayan SABAH Ankara, ulaştığı çıtayı daha yukarılara taşıyacak. Değişim ve dönüşümler bizim sektörü zinde tutar. Sürekli yenilik heyecan gerektirir. İşte SABAH Ankara'yı zirvede tutan bu arayışlar…
Yeni bir haftanın sağlık ve mutluluk getirmesi dileği ile…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA