Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Evet, "Başkent'in güçlü sesi"yiz…

"Başkent'in güçlü sesi" ibaresi SABAH Ankara logosunun hemen üzerinde yer alır. Gazetemizi güçlü kılan habercilik anlayışındaki farkı… Ankara'da nerede ne yaşanıyor ne konuşuluyorsa onu SABAH Ankara'da görmeniz mümkün.
İlklerin öncüsü olan SABAH Ankara'nın manşetleri özel haberciliğimizin başarısıdır. Diğerlerinin birbirinin kopyasıymış gibi aynı fotoğraf ve haberi manşetine taşıdığında bizim farklı olduğumuzu göreceksiniz. Ankara'daki tüm belediye başkanlarına kendilerini anlatma fırsatı verdiğimiz 'Başkanlar konuşuyor' programımız çerçevesinde Mamak'ta Mesut Akgül, Etimesgut'ta Enver Demirel, Sincan'da Doç.
Dr. Mustafa Tuna, Nallıhan'da Ahmet Adnan Okur, Altındağ'da Veysel Tiryaki, Çankaya'da Bülent Tanık
ve Çubuk'ta Lokman Özden'e konuk olduk… İlçe ziyaretlerimizde belediyelerimizin çalışmalarını yerinde görme fırsatı bulduğumuz gibi başkanların hayallerine tanıklık ettik. Mamak Belediye Başkanı Akgül, spor tesisleriyle ön plana çıkmış. Etimesgut Belediye Başkanı Demirel, sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getirmiş. Sincan Belediye Başkanı Tuna, ilçenin çehresine mührünü vurmuş. Nallıhan Belediye Başkanı Okur, mütevazi bütçe ile görevinin hakkını vermeye çalışıyor. Altındağ'da Tiryaki yükselen bir değer. Traktöre birlikte binip bize köy hayatını 'Altınköy'de yaşattı. Çankaya Belediye Başkanı Tanık, belediye hizmet binasındaki değişimi anlattı.
Çubuk Belediye Başkanı Özden, ilçesindeki yatırımları bizimle paylaşırken onun mutluluğuna tanık olduk. Çubuk'a dair birkaç dip notu da eklemek istiyorum.
Adı 'il' olarak anılan birçok kentimizden daha derli toplu görünen Çubuk, Karagöl'ü ile hafta sonlarının dinlence merkezi. Ankara'da oturup Karagöl'ü görmeyeniniz var ise bir hafta sonu mutlaka Karagöl'e gidin. Kendinizi Karadeniz'in o güzellikleri içinde bulacaksınız.
Bugünlerde Karagöl yeşilin tüm tonlarına hakim. Diğer ilçelerimize olan ziyaretlerimiz kesintisiz sürüyor. Fırsat buldukça başkanlara konuk olmaya devam edeceğiz.
Tüm yaşanmışlıklarıyla bir haftayı daha geride bıraktık. Her bir yeni hafta yeniliklerin habercisi… Daha interaktif bir gazete olması için projeler devreye koyduğumuz SABAH Ankara'da her fikir kendine yaşam alanı buluyor.
"Başkent'in güçlü sesi" olmak için tüm ses ve renkleri önemsiyoruz. Önemsemeyle kalmayıp onları sayfalarımıza taşıyoruz.
Herkesin kendini bulduğu bir SABAH Ankara olmanın haklı gururu var üzerimizde… Küçük bir tebessümün yeni bir dünya kurduğu sağlık ve mutluluk dolu bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA