Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Gizli kapaklı şeyler…

Gündem dışında bir dala tutunmak istiyorum. Seçim, siyaset, törenler, buluşmalar hepsi geride kalsın. Hayata dair bir şeyler karalamalı…
Haftanın ilk iş günü sizden, bizden değil hepimizden olsun. Önce derin bir nefes alayım. Kendime gelme eylemi… Etrafa bakınıyorum. Masamın üzerinde, kapağına kırmızı zemin üzerine 'Gizli Kapaklı Şeyler' yazılmış kitaba gözüm ilişiyor.
Son okuduğum kitabın ismi bu. Ankaralı bir doktorun çekmecesinden bugünlere taşıdığı notları içeriyor. Hayata dair yaşanmışlıkların notu…
Her biri bedeli ödenmiş hayat hikayeleri… İnsanın çaresizliği, vahşiliği, güçlü ve zayıf yönleri var bu kitapta. Bizlere yeni bir pencere açmış.
Hemen her mesleğin yaşanmışlıkları, hikayeleri vardır. Bir doktorun, yaşanmışlıkları dinleyerek kaleme aldığı hikayelerin her birinde farklı duygular var.
İbret ve hayretle okuyacaksınız. 'Aaa' dedirten yaşanmışlıktan tutun, 'Hadi oradan' cinsine kadar… Onlarca hikaye…
Jinekolog Doktor Gökçen Erdoğan, 'Kadınları anlayan ve anlatan erkekler, toplumun baş tacı olmayı hak ederler. En içten teşekkürlerimle… Bu kitap biraz da sizlere…' sözleriyle damarıma bastı.
Kitabın adına aldanmayın. 'Gizli Kapaklı Şeyler' derken kişiye özel sıra dışı yaşanmışlıkları bulacaksınız bu kitapta. Hayat hikayelerine uzman dokunuşu var.
Kısacası hepimiz varız.
Erdoğan, 'Sahip çıkılmayan aşklardan özür dilenir hayat boyu, yaşanamayan aşkların acısı ilk günkü gibi kalır. Hatalar bürünür ete kemiğe, pişmanlıklar insanı kemirir durur. Aşksız hayatların eksikliği, ya dillenir ya dillenmez, ama illa ki düşünülür. Dünya aşktan ibaret değildir de aşk başlı başına bir dünyadır' diyor. Tavsiye olunur…
Sağlık ve mutluluk dolu hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA