Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

ANGİAD emin ellerde

Ankara İş Adamları Derneği Başkanı Fatma Semiz'in daveti üzerine Gaziantep yoluna revan olduk. Ankaralı işadamlarının yurt içindeki başarılı yatırımlarına tanıklık ettik. Günübirlik seyahatimizin içerisine yoğun bir program sığdırılmıştı.
Genç işadamlarımızın ülke ekonomisine koyduğu katkıyı görünce yorgunluğumuzu bir nebze unuttuk. ANGİAD üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Genç İşadamları Derneği, Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.
Oldukça verimli geçen ziyarette öne çıkan iki isimden söz etmek istiyorum. Biri ülkenin ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, diğeri ANGİAD'ın ilk kadın Başkanı Fatma Semiz
Her iki 'Fatma' projeleriyle öne çıkan isimler. Şahin; Gaziantep için bini aşan projesi ile dikkat çekerken, Semiz; Ankaralı genç işadamları için hazırladığı projelerle adından söz ettirdi. İki kadın sandıktan projeleriyle çıktı.
Başarılarını ekip olmaya, birlik ve beraberliğe borçlular. ANGİAD Başkanı Fatma Semiz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den projelerine destek aldı. Büyükşehir'deki kabul salonunda iki güçlü kadın profilinin yönetim başarısına tanıklık ettik. Kendinden emin, güçlü, kararlı iki Fatma'nın entelektüelliğine tanık olduk. Gaziantep de ANGİAD da emin ellerde… . Fatma Semiz de Fatma Şahin de projeleriyle isimlerinden söz ettiriyor. Kadınımız hemen her alanda kendini gösteriyor. Hemen her alanda başarıya imza atıyor. Ve özetle… Türk kadını donanımlı, hazırlıklı; bilinçli olarak, her sektörde başarıdan başarıya koşuyor. Yaşadıkları onca ağır soruna rağmen ülke yönetimi ve iş dünyasında var olmaya çalışıyorlar. Her göreve talipler. Ekonomiden sanata, siyasetten, spora her geçen gün yenileri eklenen başarılı Türk kadını profili çoğalıyor. Özellikle iş hayatındaki başarılı kadın girişimcilerimiz, Türk kadınına model olacak performansa sahip. İşte iki örnek kadın…
Sağlık ve mutluluk dolu hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA