Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Teşekkürler Ankara…

Takvim yaprakları yine bir yıldönümünün habercisi… Sabah Gazetesi'nde 'Merhaba' dediğim ilk iş gününün üzerinden tam altı yıl geçmiş.
Sabahlı günlerimin yedinci yılına girdim.
Sabah Gazetesi ise Türk basınında önemli bir kilometre taşı olduğu günden bugüne 30 yılı geride bıraktı. Benim için anlamlı bir gün. Sabah ailesine katıldığım gün ve gazetemin kuruluş yıldönümü.
Sabah Gazetesi'nin son altı yılına tanıklık ettim.
Bunun 3,5 yılı Antalya, kalan 2,5 yılı Ankara'da geçti. Yoğun yaşanan günlerin ardına dönüp baktığımda günlerin, ayların, yılların nasıl geçtiğini anlamak güç… Her şey 'Merhaba' diyerek başlamıştı.
Ardından 'Hoş bulduk' demiştim. Aynı kelimeleri Ankara'da göreve başladığım ilk günde söylemiştim. Bir 'Merhaba' ile başlayan Sabah Ankaralı günlerim 'Hoş bulduk' ile devam etmişti. Kısa sürede Ankara bana alıştı, ben de Ankara'ya alıştım. Öyle bir alışkanlık ki Ankara'ya dair nerede ne yaşanıyorsa özümsedim.
Sevmekti mutluluğun temeli. Yaşadığım bu kenti sevdim… Mutluluklarımın, hayallerimin başkenti oldu. Hani hep söylerim ya… 'İnsanlar hayalleri kadar yaşar' diye. Ankara'ya dair hayallerimi hep sizinle paylaştım. 'Bu kenti sevmekten geçer mutluluk' dedim. Bir insanı bir doğayı bir kıyafetinizi sevmek kadar gerçek… Ankara… İşte bu bağlamda söz konusu Ankara olduğunda SABAH Ankara hep öncü oldu. Sorunların üzerine korkusuzca gitti.
Yaşanmışlıkları yok saymadık.
Bu kentin tüm değerlerini kucakladık.
Ulaştığımız tüm noktalarda kentin sesi, kulağı olduk. Ankara'ya dair söylenmesi gereken ilk sözü biz söyledik, ilk cümleyi biz kurduk.
Tüm Ankara'yı kucaklayan yayımcılık anlayışı ile yine sizlerin takdirini aldık.
Kısa sürede onlarca ödüle layık görüldük.
Bu ödüller moral oldu, güç verdi. Sorumluluğumuza sorumluluk kattı. Birlikte yürüdüğümüz tüm dostlara, sivil toplum kuruluşlarına, oda, dernek ve siz okurlarımıza teşekkür ediyorum.
Ve bugün… Sabah Ankara özel bir sayı ile huzurda… Sabah Gazetesi'nin 30'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırladığımız Sabah Ankara için Hülya Ünlü, Fatih Yılmaz, Aykut Gören, Erkam Çoban, Gizem Yazmacı ve Yeşim Yener'e ve Bölge Reklam Koordinatörümüz Umut Erel ile Seval Coşar, Ümit Şahma, Sibel Dereköy ve Aslı Onursal'a ayrıca teşekkür ediyorum.
Sağlık ve mutluluk dolu günler olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA