Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Vatan sevgisi…

İnsanın sevdiği olunca dünyalar onun olurmuş... Sevgi varsa çözüm de vardır... Vatanı seviyorsan bedelinin ağırlığı hükmünü kaybediyor. Tıpkı şehitlerimiz gibi.
Bu coğrafyayı yurt tuttuğumuz ilk günden bugüne binlerce şehidimin kanı toprağa düştü. Yaşadığımız coğrafyanın kodları bunu gerektiriyor. Bir kenara çekilmek, sinmek ve yaşananları görmezlikten gelmek, altındaki halının kayması anlamına gelir. Kanla sulanan bu topraklardan vazgeçmemiz mümkün değildir.
Son nefesimize kadar vatan savunmasında var olacağız. Yediden yetmişe cepheye hazır bir başka millet var mıdır? İşte Türk milleti her daim vatan savunmasında gözünü kırpmadan ölüme yürümeyi bilmiştir. Kimse ve hiç bir dünya ülkesi bizden aksini beklemesin.
Biz ölüme gülerek gider, şahadet şerbetini içtiğimizde şükür ederiz. 'Yaşarsak vatan bizim ölürsek cennet...' anlayışındaki bu milletin kodlarını anlamanız mümkün değil.
Bu bağlamda bizim gözyaşımızın bile sevinci var... Bizde hüzün de, sevinç de yeri geldiğinde anlamını yitirir...
Sevdik mi bir kere severiz. Sevgi var ise çözüm de vardır... Söz konusu vatan ise topumuzun bir anlamı kalmaz. Hem içeriden hem dışarıdan gelin... Birliğimizi dirliğimizi asla bozamayacaksınız. Topunuzu inlerinizde bu millet boğacaktır. Unutmayın, diye hatırlatayım istedim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA