Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Bugün, ‘O’ gün…

Türkiye ülke tarihinin en önemli seçimine gidiyor… Sadece ülke mi? Yeni Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemeyenlerinde son şans olarak gördüğü tarih 24 HaziranCumhurbaşkanı adaylarının belirlendiği sürecin ardından bugün AK Parti başta olmak üzere seçime girecek olan tüm siyasi partilerin Yüksek Seçim Kurulu'na listeleri teslim edeceği gün…
Seçmen 2014'ten 24 Haziran'a kadar, Cumhurbaşkanlığı seçimi, iki genel seçim, bir referandum gördü. 15 Temmuz'daki hain darbe ve ülkenin işgal girişiminin ardından tüm yaşanmışlılar, hain planlar ve oyunlar ortaya döküldü…
Aday Cumhurbaşkanlarının vaatlerine baktığımızda ülkeyi yönetmeye talip tek parti lider Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan… Eski Türkiye sevdalılarının 1970-80'li siyasi dille yapılanları yıkmak gibi bir gaflet içinde olduklarını da not düşelim. 'Güçlü Türkiye'yi istemeyenlerle, bölücülerle, hainlerle kol kola sandıkta bir yere varamazsınız.
Türkiye eski Türkiye değil… Seçmen tüm oyunun farkında… Ankara özeline dönecek olursak 24 Haziran'a gidilirken Başkent'teki en büyük değişiklik seçim bölgelerinde oldu.
Geçmişte 2 bölgeden 32 milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderen Ankara bu kez 3 bölgeden 36 milletvekili ile temsil edilecek.
Yaklaşık 4 milyona yakın seçmenle Ankara, İstanbul'un ardından seçimin kaderini belirleyen en büyük kentler arasında…
Ankara'daki güçlü rüzgâr İç Anadolu'yu da etkilediği düşünüldüğünde Başkent'in tercihi daha da önem kazanıyor. Bu bağlamda Anadolu bu güçlü rüzgârı şimdiden satın almış durumda.
Kazanan Türkiye olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA