Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Kent gazeteciliğinin öncüsü…

İnsan hayatında 16 yıl önemli bir süreç. Aynı şekilde süreli yayımlar için de geçerli. SABAH Ankara bugün yaş aldı… Başkentin en güçlü sesi olarak tam 15 yılı geride bıraktık. Onaltılık delikanlıyız… Kentin en etkili gazetesi olarak yayın hayatına başladığı gün bugün… Başkentin hüznüne, sevincine ve tüm yaşanmışlıklarına tanıklık etti SABAH Ankara… Gelecek nesillere kentin hafızasını oluşturduk. Kentin yaşanmışlıklarını tarihe not düştük. SABAH Ankara'nın son dokuz yılında gemi kaptanlığında bulunduğum süreçte çok şükür hamd olsun ki gemiyi karaya oturtmadan bugünlere getirdik. Birlikte omuzladık süreci… Yalnızlık hissetmedik… Umutsuz hiç olmadık… Kente ve kendimize dair hiçbir zaman umutsuzluğa pirim vermedik.
Doğrunun yanında yanlışın karşısında olduk. Sorumluluk bilinci ile arayan değil aranan, takip eden değil takip edilen, rutini değil kendi gündemini oluşturan olduk… SABAH Ankara'nın 16'ncı kuruluş yıl dönümü...
Evet, bugün 16 yaşından gün aldık. SABAH Ankara'nın temelleri 16 Aralık 2005 tarihinde atıldı.
SABAH Ankara, 1 Eylül 2012 tarihinden itibaren benim kaptanlığımda seyrine devam ediyor.
Habercilik çıtasını her geçen gün daha yukarıya taşıdığımız SABAH Ankara'nın çehresindeki değişikliğin büyük takdir topluyor olmasından güç alıyoruz.
Kuruluş yıl dönümümüzü kutlayan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Bir büyük teşekkür de minik ama dev kadromuza; Bahri Büke, Vahit Arslan, Halil Nadar, Gizem Yazmacı, Fatma Göksu, Vuslat Ay, Ahmet Tezcan ve Hazal Ateş'e...
Desteğini her daim esirgemeyen orkestra şefimiz Şaban Arslan ile ekibin ablası Hülya Ünlü'ye de teşekkürü borç bilirim.
Ankara Reklam Satış Koordinatörümüz Umut Erel, reklam müdürümüz Ceyda Yamanok, Matbaa, dağıtım ve abone Müdürümüz Dursun Kahraman ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.
Hani hayata dair unutulmayacak anlar var demiştim ya...
İşte o unutulmayanlar arasında Ankara'da yaşadıklarım ilk sırayı alıyor...
Manşetlerimiz kente dair birçok sorunun çözümüne katkı koydu. Kent gazeteciliği zor ve meşakkatlidir. Tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen Ankara'nın en ücra köşesinde her nerede ne yaşanıyorsa sayfalarımıza taşıdık.
Ankara 'ilkleri' hep bizden öğrendi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA