Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Pazartesi mektubu

Egeli Sabah'ın markalaşan Sabah Kahvesi'nin bu haftaki konuğu Çeşme Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel oldu. Öncel, nitelikli, mütevazı kişiliğiyle, uzun yıllardır Çeşme'de otelcilik yapan; farklı iş kollarında faaliyet gösteren, turizm sektörünün öncülerinden, başarılı bir iş insanı.
Öncel, bu yanlarıyla birlikte, yıllardır Çeşme'ye artı değer katan, İzmir'in bu muhteşem ilçesinin hak ettiği noktaya ulaşması için çaba gösteren, emek veren, ufku geniş bir isim. ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel ile sohbetimizde, doğal olarak Sabah Kahvesi'nin en önemli gündemi, Çeşme oldu. Önümüzdeki yerel seçimlerde Bütünşehir Yasası nedeniyle Alaçatı'yı da artık bünyesine alacak olan Çeşme, şurası bir gerçek ki, İzmir için çok büyük bir değer. Ama Çeşme'nin hem İzmir, hem Türkiye için çok özel bir değer olduğunu vurgularken; yarımadayı kucaklayacak şekilde, gelecekte dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olacağını da hatırlamak gerekir.

TEMEL ODAKTA BULUŞMAK
Geçen hafta Çeşme'de güneşli, içimizi ısıtan bir kış gününde, Veysi Öncel ile görüşmemizin temel odağı, bu fikir üzerine şekillenirken, sorularımıza aldığımız içten yanıtlarda, ilçenin bugününden geleceğine uzandık. Çeşme'nin geleceği gerçekten çok parlak. Yeter ki bundan sonrasında doğru adımlar atılsın, doğru bir yol haritası eşliğinde ilerlensin. İşte Sabah Kahvesi'nde, bu hafta, bu yaklaşım ışığında, eminiz siz de sorularınıza yeni yanıtlar bulacaksınız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA