Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Üçüncü yaşa merhaba

Bugün 9 Eylül. İzmir açısından çok anlamlı bir gün. Ama aynı oranda ülkemiz açısından da çok anlamlı. Çünkü 9 Eylül, bir anlamda farklı açıları birbirinde buluşturuyor. Tarihsel olarak 9 Eylül, İzmir'in kurtuluşunun simgelendiği bir gün. Ama aslına bakarsanız, aynı gün ülkenin bütününün kurtuluşunu da simgeliyor. Yine aynı gün, aslında ülkenin yeniden kuruluşu için bir ilk adımı simgeliyor. Konuya buradan bakıp düşündüğünüzde, 9 Eylül'ün tarihsel anlamı İzmir ve ülke için derinleşiyor. Hem İzmir'in kurtuluşu, hem bir ülkenin kurtuluşu ve kuruluşu.
İzmir'in ve İzmirliler'in 9 Eylül'ü kutlu olsun. Bu tarih, Egeli Sabah için de ayrı bir anlam taşıyor. Egeli Sabah, bugün üç yaşına bastı. Kısa sürede İzmir'de ve Ege'de marka olmayı başaran; sağduyulu yayın çizgisiyle, İzmir'in ve bölgenin sorunlarını kamuoyunun gündemine taşıyan; objektif duruşuyla, haberciliğiyle saygınlığını koruyan Egeli Sabah, siz sevgili okurlarının desteği ve ilgisiyle, yeni yaşına güçlenerek giriyor. Bugüne dek hem ilginiz, hem de yapıcı eleştirileriniz için, öncelikle siz sevgili okurlarımıza teşekkür ediyoruz. Egeli Sabah ailesi olarak bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Teşekkür yazılarında hep isim atlanır. Bu nedenle Egeli Sabah'a emek veren çalışma arkadaşlarımın isimlerini tek tek yazmıyorum. Birlikte yarattığımız, birlikte çalıştığımız, Egeli Sabah'a omuz veren tüm ekip arkadaşlarıma, yürekten teşekkür ediyorum. Yazılarıyla bize katkıda bulunan tüm yazarlarımıza, yürekten teşekkür ediyorum. Bizi daha iyi olmaya yönelten, doğru bir yarış için bizi ilerleten değerli rakiplerimize teşekkür ediyorum. Yapıcı eleştirileriyle bize katkıda bulunan tüm meslektaşlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlerden ilgisini esirgemeyen, yerel yöneticilere, kamu yöneticilerine teşekkür ediyorum. Yönetimimize bizlere verdiği destek için, saygıyla, yürekten teşekkür ediyorum. Egeli Sabah siz sevgili okurların ilgisine, desteğine layık olabilmek için çizgisini koruyarak, kendisini geliştirmeyi sürdürecek, her gün daha iyi bir noktada olmaya çalışacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA