Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Doğrusu, yapılanı yapılacağı anlatmak

CHP'nin Büyükşehir adayı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, önceki gün Torbalı'nın Subaşı, Çaybaşı, Yazıbaşı ve Ayrancılar mahallerini ziyaret etmiş. Kocaoğlu çok sayıda arkadaşıyla birlikte yargılandığı Büyükşehir davasına göndermeler yapmış. Demiş ki: "Bu kentin dağında, ovasında 10 yıldır tek başımıza, göğsümüzü gere gere dolaşıyoruz, yine dolaşacağız. Çünkü biz çiğ et yemedik."
Haklıdır. Kocaoğlu, 'çiğ et yememiştir'. Haklıdır, dürüst bir insandır. Aziz Kocaoğlu, adam gibi adamdır. Zaten o nedenle, hala gündemde olan dava sürecinde, İzmir Aziz Kocaoğlu'nun arkasında durdu. Kimseye 'akıl vermek' haddimize değil; ama artık 'bu ve benzeri söylemler' yerine; İzmir'in Kocaoğlu ve tüm adaylardan beklediği; daha çok, İzmir için bugüne kadar yaptıklarının ne olduğunu anlatmaları; bundan sonra yapacaklarının neler olacağını; üstelik net programda tarihler vererek, İzmirliler ile paylaşmalarıdır. Çünkü izlenimime göre İzmirli negatif söylemden yoruldu. Elbette isteyen istediği üslubu da sürdürür. Saygı duyarız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA