Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER DURNA (AKDENİZ)

Hayallerimiz

Hepimizin bir hayali vardır yaşadığımız bu dünyada.
Kimimiz bir makama gelmek, kimimiz yaşadığı kente hizmet edip aidiyetini yerine getirmek için hayaller kurarız.
İşte bu insanlardan biri de her defasında söylediğim, sahip çıkılması gereken Menderes Türel. Bir dönem benim de yöneticiliğini yaptığı Antalyaspor için kurduğu ve hepimizin hayal ettiği bir düşü gerçekleştirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 43 milyon lira yatırımla tamamladığı Döşemealtı'daki Antalyaspor Tesisleri, kırmızı beyazlı kulübe Çarşamba günü törenle devredildi.
Bugün saat 16.00'da bir şölen havasıyla açılacaktı. Ancak İzmir'deki terör saldırısı ve şehitlerimiz nedeniyle Hande Yener konseri iptal edilip açılış 17.00'ye alındı.
Her şeye rağmen bu açılışa gitmeliyiz ve bu tesisi yakından görerek bir hayal nasıl gerçekleştirilebilirmiş yakından görelim.
Başkan Türel'in, "Benim hayalimdi" dediği tesis inanın Avrupa'da bile yok.
Menderes Türel, tesisleri devrederken, Antalyaspor'un emin ellerde ve yoluna emin adımlarla devam ettiğini söyledi. Başkanlığının ilk döneminde bu projeye başladığını hatırlatan Türel, İngiltere ve Fransa milli takımlarının kamp tesislerini incelediklerini kaydetti. 2009 yılında görevi teslim ederken projesi ve alanı hazır bir tesisi yeni belediye yönetimine teslim ettiklerini vurgulayan Türel, ancak hayal kırıklığına uğradıklarını söylerken herkes içini çekti, geçen boş 5 yıl için. Türel, törende duygularını anlatırken, "Nikah masasında attığım imza kadar bu tesislerin temel atma töreninde heyecanlanmıştım. Eksiksiz bir tesisi Antalyaspor'a hediye ediyoruz" sözleri ile samimiyetini ve duygularını anlattı.
Başkan Türel bunun yanında öyle bir mesaj daha verdi ki hem Antalya'nın hem de Antalyaspor'un geleceğini yakından ilgilendiriyor.
Bir spor ve eğitim müjdesi bu.
Antalyaspor koleji ve akademisi hayalleri olduğunu kaydeden Türel, tesislerin arkasında 100 dönümlük arazinin tahsisini tamamladıklarını söyleyip bir kolej müjdesi verdi. Kısa süre önce Barcelona takımının spor okulunu incelediğini anlatan Türel, "Barcelona'nın tesisleri benim hayallerimin altında çıktı. Barcelona'nın üstünde bir tesis kurmaya çalışıyoruz. Gençler, yetenekle bu okullara alınacak. Türkiye'nin ve dünyanın yıldızları olarak yetişecekler" dedi. Yani bir bakıma 10-15 sene sonrasında birçok yıldız Antalyaspor Koleji mezunu olarak altın madalyalar kazanacak. Hayaldi gerçekleşti bu hayal niye gerçeklemesin?
Yeter ki biz değerlerimize sahip çıkalım ve hayallerimizi belirleyip doğru yolda yürüyelim. Çünkü Antalya'nın kaybetme gibi bir lüksü artık yok.
Umarım Antalyalıların gerçekleştiremediği birçok hayal gerçek olur. Çünkü hayaller çok uzakta değil artık. Biz değerlerimize sahip çıktıkça hayallerimiz de gerçek olacaktır.
Sağlıcakla kalın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA