Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Oynat Reha'cığım

Yılların duayen televizyoncusu Reha Muhtar hakem hocalığına soyunmuş. Pazartesi akşamı Lig TV'de Kuddusi Müftüoğlu'nun iki sene önceki Galatasaray-Beşiktaş maçındaki pozisyonlarını kritize ediyor. Tıpkı bir eski hakem gibi pozisyonları yorumluyor. Ne o Reha; mesleğimize mi soyundun?
Şaka bir tarafa, Sevgili Muhtar çok önemli ve de çok haklı bir detayı yakalamış. İki sene önceki G.Saray-Beşiktaş maçında kendisini iteleyen, çekip çekiştiren Vedat ve Hasan Şaş'a hiç kart göstermeyen Kuddusi Müftüoğlu'nun neden İbrahim Toraman'a kırmızı kart gösterdiğini soruyor. Haykırıyor, sesi titriyor, belki de gözleri dolu dolu oluyor.
Ama Reha haklı. Çifte standart dünyanın en pis şeyi. Çifte standarda maruz kalan ve bundan dolayı hakkı yenen insanların nasıl haykırdığını, acı çektiklerini Reha'nın konuşmasında dehşetle gördüm. Telefon açıp Reha'ya sormak geldi içimden "Acı var mı, acı Reha?" diye..
Ama o telefonu açamadım. Çünkü gerçekten Reha'nın CANI ACIYORDU!!!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA