Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Mart'ın gelişi

Dakika 75 belki de Mart ayında yaşanacakların acı habercisi oldu. Son 1520 dakika G.Saray seyircisi düşüncesini çok açık ortaya koyuyordu, " Petre dışarı.Yaşasın Saidou ve Ümit Karan ." Aslında bu tepki çok masum, oyuncuya duyulan sempati ve antipatinin tezahürü değil belki de Hagi'nin Türkiye'ye ayak bastığından bugüne dek yaşadığı en büyük reaksiyondu.
Petre'ye duyulan öfke, Saidou ve Karan'ın sevilmesi aslında G.Saray seyircisiyle Hagi arasındaki bağların koptuğunun Kocaeli'deki sinyaliydi. Maçı bir kenara bırakın geçen hafta Schalke karşısında çok iyi oynayan G.Saray dün gece kazanmasına rağmen tanınmayacak kadar kötüydü.
Bu tür maçlar ölçü olmaz derler. Doğrudur. Ama ölçü olacak şey, G.Saray hiçbir transfer yapamadı. Elindeki adamları hem de faydalanabileceği adamları kadrodan çıkarttı, attı. Bu da Mart ayında G.Saray'ın yaşayabileceği kötü sonuçlar karşısında camia içinde neler olabileceğinin önemli bir ölçüsüydü.

Herkes Bursa gibi olmaz

G.Saray ikinci yarıya F.Bahçe'ye oranla dezavantajlı başlıyor. Hemen ilk maçlarda yaşanabilecek kötü sonuçlar önce Hagi sonra da yönetimi çok ama çok güç durumda bırakacak. Hagi hemen topu sırtından atıverecek. "Başta Plesan ve birkaç oyuncu istedim. Yönetim alamadı" diyecek. Yönetim ise, " Ne yapalım paramız yok. Başka bir şey yapamazdık " diyecek. Ve bu da G.Saray seyircisiyle takım arasında müthiş bir gerilime neden olacak.
G.Saray alışılmadık şekilde defans yanlışları içinde. Belki de sezon başından beri en güçlü olarak görünen savunma bloğu dün gece akıl almaz hatalar içindeydi. Bursaspor gibi eski gücünden çok şey yitirmiş hem de ikinci ligde oynayan takım karşısında çok hata yaptılar.
G.Saray, maçı kazanmasına rağmen bulunan net pozisyonlara baktığımızda Bursaspor çok çok daha ağır bastı. Ligde herkes Bursaspor gibi olmaz. Üçleyip bırakıverirler.
G.Saray'ın en önemli sıkıntısı hala orta sahada. Bunun 10 numarayla falan da alakası yok. Takım olarak oyunu rakibe kabul ettiremiyorlar. Hücum organizasyonları çok yetersiz. Durum böyle olunca da bulunan ya da bulunacak goller ancak dün geceki gibi sürprizlere bağlı oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA