Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

MHK iflas etmiştir

Olaylı F.Bahçe-Trabzon maçı sonrası Sabri Çelik basın toplantısı yapıyor. Yanında Türkiye'nin FIFA hakemleri. Bu hakemler Sabri Çelik'in diğer rutin basın toplantılarında hiç yoklar. Sözüm ona Sabri Çelik günah çıkarıyor. Yanındaki hakemlerden medet umarak. Aslında Sabri Çelik toplumun gazını almak için Türk futbolunun dibine dinamit koyan hakemleri kullanıyor. Vahim bir tablo. Bir istatistik hocası gibi not ortalamalarını anlatıyor. Bir sınıf öğretmeni gibi çocuklarının başarı notlarını okuyor.
Sabri Çelik işi F.Bahçe-Beşiktaş maçında kaybetti. O Merkez Hakem Komitesi değil mi ki, komik penaltı verip tuhaf bir kararla Cordoba'yı oyundan atan Bülent Demirlek'i arka arkaya maçlarda görevlendirdi. O Sabri Çelik ve komitesi değil mi ki, FIFA yaptıkları Metin Aydoğan'ı hiçbir derbide görevlendirmediler. O Sabri Çelik ve MHK'si değil mi, FenerbahçeGençlerbirliği maçını kötü yöneten ve aynı Bülent Demirlek gibi hata yapan Cem Deda'yı sırf federasyonda bazıları istiyor diye sezon sonuna kadar kızağa aldılar. Şimdi de sıkılmadan hakemlerini kullanarak Trabzon'un ve G.Saray'ın gazını almaya çalışıyorlar. Takımların gazını alarak hiçbir yere varamazsınız. Önce hakemleriniz doğru dürüst maçlar yönetsin. Siz MHK olarak hata yapan iki hakemden birine prens, diğerine de üvey evlat muamelesi yaparsanız hiçkimse sizden hayır beklemesin. Çok yakında MHK atamayla gelecek. Sabri Çelik'in ve diğer üyelerin artık yeni MHK'de işleri olmamalı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA