Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Denizli hazır değil

Geçen hafta Süper Kupa'da gördük, Nihat Kahveci hiç hazır değil. Dün gece de oyuna ikinci yarıda giren Bobo ve Nihat takımın en kötüleriydi. Beşiktaş son 15 dakikadaki şuursuz baskısı dışında hiç tat vermedi. Neredeyse tüm kontrol Büyükşehir Belediye'nin elindeydi.
Önce sol ve sağ kanat oyuncuları İsmail Köybaşı ve Erhan Güven'den bahsedelim. Defansif yönleri iyi ama ofansa çıktıklarında yalnız kalıyorlar. Böyle olunca da Beşiktaş iki kanadı iyi kullanamadı.
İlk yarıda Yusuf ve Tello çok aksadı. Sadece Büyükşehir Belediyesi çıkarken kaptırdıkları topta pozisyon buldu Beşiktaş. Eğer Holosko ve Yusuf'un herhangi bir sakatlıkları yoksa onları çıkarmak hataydı.

ERNST TEK BAŞINAYDI
Yeni transfer Fink golünü attı ama özellikle hücum organizasyonlarında kendisini hiç göremedik.
Ama Ernst neredeyse tek başına mücadele etti. Orta sahada top kapmaya çalıştı, rakip ceza alanına yaklaşıp hücumuna katkıda bulundu.
Beşiktaş geçen sezonki havasında değil. Tabii ki, teknik direktör Mustafa Denizli de. İkinci yarı Nobre-Bobo- Nihat forvetiyle neyi umdu, neyi düşündü anlayamadık. Eğer doldur-boşalta geçip karambol bir gol bulmayı düşündüyse o zaman fazla bir sözümüz yok.
Beşiktaş'taki en büyük sorun, topla yumuşak oynayabilecek, adam eksiltebilecek, araya oynayabilecek fazla oyuncu yok. Diğer bir deyimle ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek koskoca Beşiktaş'ta İbrahim Akın gibi bir tek oyuncu yok.

ÖZKALFA PENALTIYI ÇALMADI
İbrahim'in attığı gole bakın. Son yılların en güzel gollerinden biri. Önce Ernst'i, sonra Yusuf'u ekarte ediyor. Ferrari'yi de geçip vuruyor. Tabii ki İbrahim'in attığı gol dışında da takımına sağladığı katkı çok fazla oldu.
Kim ne derse desin Beşiktaş'ın en büyük problemi hala 10 numara.
Arjantinli oyuncu Delgado ne zaman iyileşir bilemiyoruz. Ama Mustafa Denizli bir an önce yazlıktan dönmeli.
İzmir bölgesinden 33 yaşındaki üst klasman hakemi Tolga Özkalfa iyi niyetli, kibar ama fazla faul hatası yaptı. En büyük hatası ise rövaşataya yükselmeye çalışan Tello'ya yapılan penaltıyı vermeyişi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA