Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Tek forvetle iyi mücadele

Fenerbahçe zor günler geçiriyordu ama dün gece kazandılar. Böylesine maçlar çok zordur. Aynı zamanda tedavi edici özelliği vardır. Mesela Fenerbahçe dün gece kaybetseydi, sadece büyük oranda grup birinciliğini kaybetmeyip iç huzurunu da ciddi bir şekilde yitirecekti.
Dün geceye bakıyoruz Fenerbahçe hem çok pozisyon buldu, hem de çok pozisyon verdi. İlk lafımız kaleci Volkan'a; ya iyi antrenman yapmıyor, ya da bazı önemli problemleri var. Dün gece öylesine hatalar yaptı ki Fenerbahçe ucuz kurtuldu. Gelelim Bilica'ya, Fenerbahçe savunması için çok stratejik bir isim. Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu mu? Hayır. Ama o defansta olmayınca Fenerbahçe savunması rahat olamıyor.
Fenerbahçe ilk yarıya iyi başladı. Pas yaptı ve en önemlisi iyi mücadele etti. Fenerbahçeli oyuncular şunu çok iyi bilmeliler ki, kazansanız da kaybetseniz de çok koşup iyi mücadele ettiğinizde çok şey farklı oluyor. Kasımpaşa maçına bakıyoruz nerede o Fenerbahçe, nerede dün geceki Fenerbahçe? Dün gece herşey toz pembe miydi? Bu sorunun cevabı da hayır. Fenerbahçe yine alıştığımız defans hatalarından mütevazı rakibi Twente'ye gereksiz pozisyonlar verdi.

CARLOS MAÇI ÇEVİRDİ
Şurası çok açık ki bu takım çift santrfor oynayamaz. Böyle bir durumda Fenerbahçe orta sahası bir kişi eksik kalıyor. Son haftaların en çok eleştirilen ismi Roberto Carlos'tu. Ama dün gece öyle bir anda çizgiden öyle bir top çıkartti ki belki de bu pozisyon maçın kırılma anıydı.
Fenerbahçe grup birinciliğini garantiledi. Ama bu grup herkesin takdir ettiği gibi kolay bir grup. Bundan sonrası ise Avrupa'da hiç de kolay olmayacak.
Twente'ye bakıyoruz; Hollanda liginde bu senenin en flaş takımı. Ama bizim ligimizde oynasa ilk 5 takım arasına zor girer. Demek ki Hollanda ligi öyle çok büyük bir lig değilmiş.
Gelelim hakeme; İspanyol hakem bir iki ufak hatası dışında çok başarılıydı. Özellikle Twente'nin son dakikalarda bulduğu golde ofsayt pozisyonunu iyi tespit etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA