Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hakem kararı!

Yıllar önceyi hatırlıyorum. Konya'da Fenerbahçe Anelka'nın elle attığı bir golle galip gelmiş ve Türkiye'de yer yerinden oynamıştı. Orada hakem Özgüç Türkalp'ti. Dün gece de Antalya'da aynı hakem, Özgüç Türkalp düdük çaldı. Maçta tek gol var ama o tek gol hakemin ve yardımcısının Beşiktaş'a hediyesi.
Aslında Mustafa Denizli'ye söylenecek çok söz var.
Beşiktaş 60 dakika durdu. Tek pozisyon bulamadı, iki pas yapamadı. Nihat'ın futbolculuk geçmişine sadece şapka çıkarılır. Ama sezon başından bu yana ortaya koyduğu performans çok kötü. Denizli onu inanılmaz derecede kolluyor. Ama yine de olmuyor. Özellikle Nihat çıkıp, Holosko girdikten sonra Beşiktaş'ın ilerideki hareketliliğine bakın. Tabata da dün gece biraz daha hareketli olmasına rağmen asla 8 milyon Euro'luk bir futbolcu değil. Şu an için "Necip mi Tabata mı" derseniz sonsuza kadar 'Necip' derim. Ama futbol öyle garip ki, biri neredeyse boğaz tokluğuna oynuyor, diğeri ise Beşiktaş'ı 8 milyon Euro'luk bir külfetin altına sokuyor. Tabii burada suç Tabata'nın değil. Onu alanın ve alınmasına razı olanın.

PENALTIYLA ALAKASI YOK
Beşiktaş için defansif anlamda fazlaca bir sorun yok. Özellikle Ernst ve Fink iyi oynadıklarında takım savunması oldukça iyi işliyor. Ama organizasyon yönünden ve hücuma kalkma açısından siyah-beyazlı ekip sezon başından bu yana güçlükler çekiyor.
Maçı hakem Özgüç Türkalp Beşiktaş'a hediye etti demiştik. Şimdi bunu biraz açalım. Bir korner atışında yapılan ortada İbrahim Toraman önündeki Antalyasporlu defans oyuncusuna eliyle bastırıyor. Onu bozuyor, top arada kalıyor ve Antalyasporlu oyuncunun eline çarpıyor. Bunun penaltıyla uzaktan-yakından alakası yok. Yardımcı 'penaltı' diyor, hakem de çalıyor ve ondan sonra skor değişiveriyor. Sadece bu mu? Ernst'i dirsek atıp yıkan kaleci Ömer'e sadece sarı kart verip, eyyamların en güzelini yapıyor.
İşte böyle düdükler çalınırsa Türk futbolunun marka değeri nasıl ilerler, onu da siz hayal edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA