Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

İşin aslı ne?

Geçen hafta içi Sinan Engin ve birkaç dostumuzla yemek yiyorduk. Birden telefonlar çalmaya başladı. Sözüm ona bazı televizyon kanallarında Beşiktaş ile Denizli'nin yollarının ayrıldığı ve Schuster ile anlaşıldığı şeklinde haberler geçiyordu. Yapılan araştırma sonrası yanımızda bulunan İbrahim Seten, telefonla ulaştığı kişilerden hiçbir sağlıklı bilgi alamamıştı. Mustafa Denizli ise renk vermiyordu. Ama ne tuhaftır ki, Mustafa Denizli ertesi gün hastalandı. Basında yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından söz ediliyordu. Ne gariptir Schuster dedikodusu ve Mustafa Denizli'nin ertesi günkü beyin kanaması; ve yine aynı sıralarda Almanya'nın saygın gazetelerinden Bild'deki 'Beşiktaş Schuster ile anlaştı' haberleri üst üste geliyordu.
Hangisi doğruydu? Önce Denizli mi hastalandı? Yoksa Beşiktaş'ın Schuster ile anlaşması Denizli'yi mi hasta etti? Yoksa bunların hepsi oyun muydu? Biliyoruz ki; haziran geldiğinde Denizli 'mırın-kırın' etmeye başlar. Acaba diyoruz, alacakları ödemeyen Beşiktaş'ın Quaresma transferi için milyonlarca euroyu gözden çıkartması Denizli'yi huzursuz mu etmişti?
Çok net konuşuyorum yaptığım araştırmalar sonucu söyleyebilirim ki; Mustafa Denizli ciddi boyutta hasta filan değil. Yine yaptığım araştırmalar sonucu hala fosur fosur sigara içen Denizli ölümden falan dönmedi. Önümüzdeki günler neler getirecek bilemeyiz.
Ama bildiğim birşey var, Beşiktaş 'Schuster ile anlaştım' derse, ben de derim ki 'Bravo Beşiktaş, bravo Mustafa Denizli...' Spor basınını çok güzel kullandınız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA