Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Bu maç eleştirilmez

Fenerbahçe'nın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Önce başkan ve idarecileri şike suçlamasıyla tutuklandı. Sonra da Şampiyonlar Ligi'nden atıldılar. Ama etinden, sütünden yararlanmak için "Süper Lig'de oyna!" dediler. F.Bahçe'nin başkan ve idarecileri suçlu olabilir. Onları baskı altında tutup hataya sevk eden seyirci de suçlu olabilir ama F.Bahçe'de tek suçu olmayan kesim, teknik heyet ve futbolcular. Çok acı çektiler. Güç kaybettiler. Ve seyircisiz bir maçla lige başladılar. Kimse F.Bahçe'yi fazla eleştirmesin. Hele hele dün geceki maçta fazla eleştiri olamaz. Takımın yarısı yok. Ya belirsizlik nedeniyle satılmışlar, ya da sakatlar. F.Bahçe önce Fatih Tekke'ye dua etsin. Öyle kötü oynadı, öylesine önemli pozisyonları kaçırdı ki, birini gol yapsa F.Bahçe yine ve yeniden bir kabus yaşayabilirdi. İlk yarıda Fatih'in vurduğu topun aut olması, inanın bana gol olmasından çok daha zor.

ORDUSPOR BENİ ŞAŞIRTTI
Alex, yine her şeyini ortaya koyuyor. F.Bahçe tarihinin gelmiş geçmiş belki de en faydalı ama ondan da önemlisi belki de en karakterli futbolcusu. Dün gece Aykut Kocaman için de fazla bir şey söyleyemeyiz. Acaba Stoch ve Mehmet Topuz'dan orta sahada ve daha içeride yararlansa daha üretken olabilir miydi diye düşünüyoruz. Acaba Bilica'yı oynatmasa da başka birini oraya koysa daha mı doğru olur diye düşünüyoruz. Ama o kadar çok eksik ve sakat var ki, ona da hak veriyoruz.
Bienvenu asla Niang olamaz. Bunu herkes biliyor. Ama Ziegler, Santos'u fazla aratmaz diye düşünüyorum.
Orduspor beni çok şaşırttı. Tabii ki olumlu yönde söylüyorum. İyi takım kurmuşlar ve ilerleyen haftalarda iyi işler yapabilirler. Hatta biraz şansları olsa ya da Tekke gününde olsa dün gece asla yenilmezlerdi.
F.Bahçe bıraktığı yerden devam ediyor; hakem Yunus Yıldırım da öyle. Neye faul çaldığı, neye çalmadığı belli değil. Kafasına göre takılıyor. Hele hele ikinci yarı Caner'e yapılan o kadar açık bir penaltı var ki, çalmaması veya görmemesi inanılır gibi değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA