Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Manisa maçının kopyası

Trabzonspor'a bir şeyler oluyor... Lige uzun yıllardır bu kadar kötü başlamamışlardı. Dün geceki maça bakıyoruz tıpkı Manisaspor maçına benziyor. Manisa'da da Trabzon ilk devreyi önde kapatmış, ikinci devre ise amatör bir takım görüntüsü sergilemiş ve puan kaybetmişti... Dün gece de öyle oldu. İlk devreyi Trabzonspor önde kapattı, ikinci devre geri çekildi, mahkum oynadı ve yine puan kaybetti. Aslında Trabzonspor'un en önemli sıkıntısı, ileride top tutamamaları..
Golü sadece Burak'tan bekliyorlar. Burak atarsa olacak, yoksa hiçbir şey yok. Halil hiçbir şey oynamıyor. Trabzonspor onu büyük umutlarla aldı. İleride top tutamıyor, arkadaşlarına duvar olamıyor. Trabzonspor kanatları da iyi kullanamadı dün gece. Zokora kariyeri iyi bir futbolcu üstelik lider ruhu da var. Ama mecburen kendi defansına çok yakın oynamak durumunda. Böyle olunca da forvetle bağlantı görevi sadece ve sadece Colman'a kalıyor. İlk devre aslında Samsunspor'un daha fazla pozisyonu var fakat Burak kişisel gayreti ile çok kritik bir dakikada Trabzonspor'u öne geçiriverdi. Maçta bu dakikadan sonra çok önemli kırılma noktaları var. Yine golden hemen sonra Halil Altıntop'un yaptığı yegane olumlu hareketi hatırlayalım. Topu nefis aldı, çok güzel döndü ama vuruşu kötü oldu. İşte o vuruş gol olsa Trabzonspor maçı alırdı.

ŞANS MELEKLERİNİ GERİ ÇEVİRDİLER
Gelelim ikinci yarıya... Trabzonspor adına çok üzüldük. Bu kadar mahkum, bu kadar geriye yaslanarak oynamamaları gerekiyordu. Pek tabii ki ileride topu tutamazsan pas yapamazsan, rakip sürekli gelir ve sen de geri çekilmek zorunda kalırsın... Koskoca ikinci yarı böyle geçti. Aslında şans melekleri Trabzonspor'a bu yarıda da çok önemli bir fırsat sundu ama Colman rakip defansın hatasından kaptığı topla çok net bir golü kaçırdı. İşte bu kaçan gol sonucunda da futbolun ilahi kanunu bir kez daha tekerrür etti. Ve bitime dakikakalar kala da Samsunspor Ergün Teber'le ve onun muhteşem vuruşuyla beraberliği yakaladı.
Atamayana atarlar derler, yine öyle oldu... Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'u çok başarılı buldum. İki tarafın da penaltı pozisyonu beklediği pozisyonlarda verdiği devam kararlarında yerden göğe kadar haklıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA