Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PROF. DR. BENGİ SEMERCİ

Çocuklara sömestr tatilinde eğlenceli partiler düzenlenebilir

Çocuğunuza özel bir parti düzenlemek istiyor, ama nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Önce bir tema bulun. Bunun için, çocuğunuzun en sevdiği film, oyun, televizyon programı ya da masaldan faydalanabilirsiniz.
Balonevi Party Store'un iki parti teması önerisi var.Partiniz tatil ya da karne hediyesi olacaksa 'Sen bir yıldızsın partisi' düzenleyebilirsiniz. Tema yıldız olunca ışıltılı davetiyeler, mekanın her yerinde film yıldızlarının fotoğrafları, elden ele dolaşan plastik bir mikrofon, içi şekerle doldurulmuş gitar şeklinde bir pinyatayla davetlileri Hollywood havasına sokabilirsiniz.
Çocuk partileri oyunsuz olmaz: 'Ben bir yıldızım yarışması' hoşlarına gider.
Her çocuk en sevdiği ünlüyü seçsin, yani o olsun.
Diğerleri de sessiz sinema oynar gibi sorular sorsun ve kim olduğunu bulmaya çalışsın. 'Kahramanım Winnie The Pooh Partisi' ise sevimli ve arkadaş canlısı bu ayıcık ile yakın arkadaşlarını konu alacak eğlenceli bir partiye dönüşebilir. Tüm davetlilerden gelirken kendi ayıcıklarını getirmelerini isteyebilirsiniz, onlar da davetli! Winnie'li külah şapkalar, tüm gürültüsüne rağmen partiye neşe katacak borozanları da dahil etmeyi unutmayın. Bilgi için: (www.simdipartizamani.com)

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA