Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NUR ÇİNTAY

Tuba Büyüküstün, üstünde gelinlikle!

Bizim dizilerin Ortadoğu ve Balkanlardaki hayranları malum. Özellikle Arap turistler, dizilerin çekildiği yalılara, köşklere, restoranlara götüren turlarla geliyorlar Türkiye'ye yıllardır.
En delirdikleri isimlerden biri de Tuba Büyüküstün. Birkaç yıl önce Beyrut'a gittiğimizde, onunla evlenmek için para biriktiren biriyle tanışmıştık!
Arap turistler Kara Para Aşk'ın setine gelmişler bu defa turla. Set dediğimiz, Feryal Gülman'ın Bebek'teki malikanesi. Bu 'fakirhane' ziyareti zaten başlı başına bir heyecanken onlar için, bir de ne görsünler? Tuba Büyüküstün, üstelik de üstünde gelinlikle!
Çıldırmışlar haliyle. Fotoğraflar, videolar, o kadar sakinleşememişler ki çekimlere ara verilmiş.
Evlerine dönüşte başlarına bir iş gelmese bari: Haset hesaplaşması, kıskançlıktan kardeşin kardeşi kırması... Tuba Büyüküstün'ün üstünde gelinlikle görülmesi öyle tarifsiz bir coşku ki onlar için, bedeli ağır olabilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA