Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NUR ÇİNTAY

Yıldızlar amma kararmış!

Erkeklere renk yasağı mı gelmiş? Günaydın’ın yılbaşı partisinden bunu anlıyoruz. Siyah takım elbise ve siyah gömlek üniformalı kuzgunlarla çevriliyiz

Günaydın'ın yılbaşı partisinin fotoğraflarını görmüşsünüzdür. Ne çok yıldız ve ne çok siyah annecim!
Kadınların ezeli-ebedi aşkı anlaşılır bir hal; en kolayı, en zayıf göstereni, günlük hayat kadar abiyede de en kurtaranı o. Seda Sayan, Deniz Seki, Demet Akalın, İrem Derici, Sinem Kobal, Hande Ataizi... Kadınların çoğu siyahın konforuna yaslamış sırtını.
Ama asıl şaşırtıcı olan, erkeklerin durumu. Çoğu, kuzgun yavrusu... Baştan aşağı kapkara... Başlıyorum saymaya:
Orhan Gencebay: Siyah takım elbise, siyah gömlek. Ama takımın hafif parlayan çizgileri ve gri helezonik daireli kravatıyla, pek çoğunun yanında janjanlı denebilir Gencebay için.
Kenan Doğulu da öyle: Siyah pantolonla siyah sıfır yakanın üstüne giydiği siyah deri kollu ceketin bedeni, grinin tonlarında ekoseli yani rengârenk sayılır!



Beyler şu şekilde çünkü: Murat Yıldırım: Siyah takım elbise, siyah gömlek. Oktay Kaynarca: Siyah takım elbise, siyah gömlek. Kubat: Siyah takım elbise, siyah gömlek. 'Küçük' ön adlı Emrah Erdoğan: Siyah takım elbise, siyah gömlek. Alişan: Siyah takım elbise, siyah gömlek. Gökhan Tepe: Den den koyuyoruz yukarıdakilere. Arif Susam: Ay insan yazarken kararıyor. Şafak Sezer: Evet, o da giymiş formayı. Berk Atan: O da adapte olmuş düzene.
Kenan İmirzalıoğlu'na inanamayacaksınız; siyah takım elbise içine siyah bisiklet yakalı tişört giymiş. O derece farklı. Kutsi büyük risk almış: Siyah ceket içine siyah tişört tamam da altında kot görüyoruz. Burak Tozkoparan siyah pantolon ve siyah gömleğinin üstüne siyah bir ceket çekmiş tamam ama deri...
Neyse ki Hakan Sabancı var, hemen döndürüyor bizi normale, siyah takım elbisesinin içine siyah gömlek giyerek...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın senaristi Bahadır Özdener de siyah takım elbise içine siyah gömlekten şaşmamış. Ama ekipte tek tük baş kaldıranlar da var. İlyas yani Ozan Akbaba misal, beyaz gömlek giymiş siyah takımın içine.
Ferhat Göçer, siyah yelek takviyesiyle Mesut Akusta, Cengiz Kurdoğlu, Oğulcan Engin... Beyaz gömlekli ama-isyan da bir yere kadar- elbette ki siyah takımlılar.
Erkeklere renk yasaklanmış anlaşılan.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA