Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT DİDİN

Voleybola nazire yapma zamanı

Başarıyı ifade eden sembolleşmiş deyimler vardır: Ancak oyun kurucun kadar oynayabilirsin!
Mücadele gücün, '12. Adam'ının gücü kadardır.
Söyle bana başkanını, söyleyeyim sana dereceni...
Oyun kurucunun, takım zekasının, mücadele katsayısının, saha içi ve saha dışı organizasyonlarının ne denli önemli olduğunu unutmayalım.
Takım sporlarında takımın ve kulübün total davranışı ne kadar önemliyse, bir ülke için de o ülkedeki sporun başarısını ortaya koyma yolunda spor yönetim tarzının değeri çok çok önemli.
Türkiye son yıllarda birçok üst düzey organizasyona ev sahipliği yaptı büyük başarı ile. Avrupa Şampiyonaları, Dünya Basketbol Şampiyonası, Teniste ATP Turnuvası, Dünya Atletizm Şampiyonası...
Daha önceleri Voleybol Bayanlar Bahar Kupaları ile başlayan orta boylu turnuvalar, Final-Fourlar'a kadar yükseldi.
Şimdi de önce bayanlarda Avrupa'nın en büyüğü, sonra Euroleague'de erkeklerde yılın en büyüğü İstanbul'da belli olacak.
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ve Olimpiyatlar'a ciddi aday olarak kazanabilme durumuna gelmek için bütün bu organizasyonlar, başarının olmazsa olmazı... Artık sporun her branşı dünyada bir endüstri, bir business.
Galatasaray ve Fenerbahçe gibi iki güzide kulübümüzün şampiyonlar şampiyonu olabilme mücadelesinde favoriler arasında yer alması, müthiş bir gelişme ve muazzam bir mutluluktur. Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı'nın daha geçen hafta Bakü'den getirdiği yılın en büyüğü ödülüne basketbolda niye bir ikincisi eklenmesin?

ÖZYER BU SÜTUNLARA YAKIŞACAK
Böylesine bir turnuvayı İstanbullar'ın büyük ilgiyle izleyeceğine inanırken; sevgili müdürüm Emrah Kayalıoğlu'nun bana attığı topu ben de en doğru adrese yollamak istiyorum. Bu sene bayanların gösterdiği müthiş başarıyı, KASKİ'nin Euro Cup'ta final oynamasını hepimiz can-ı gönülden kutladık, gururlandık.
Böyle bir şampiyonlar şampiyonunun belli olacağı turnuvayı da yıllarca ay-yıldızı göğsünde başarıyla taşımış, Galatasaray'da büyük neticelere imza atmış, şu anda ülkemizin tek bayan head-coachu olan Derya Özyer'in SABAH'a yorumlayacağını duyurmak istiyorum. Spordaki bu gelişmeye, bayanların getirdiği bu büyük başarılara Derya'nın getireceği yorumun bu sütunlara çok yakışacağına inanıyorum. Onların ailece sahip oldukları basketbol, koçluk ve yorumculuk DNA'larını, koç Murat Özyer'den büyük bir destek alarak bizlere en güzel şekilde yansıtacağına eminim. Bayanların bu büyük mücadelesine can-ı gönülden diliyorum ki Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk hikayesine Derya'nın kalemini izleyerek katılacağız bizler de...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA