Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Cristian ve A.Santos'un en büyük sorunu özveri

Cristian ve Andre Santos, yerlerine oynayan futbolculardan daha kaliteli isimler. Ancak onların özveri sorunu var. Takımda kalıp gitmeleri artık kendi ellerinde

Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde yine bir büyük maçı kazanamadı. Ancak ortaya konulan futbol kamuoyunda beğenildi. Kocaman'ın taraftardan da destek aldığını görüyoruz. Gidişatı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Fenerbahçe, son 7 maçta rakiplerine göre en az puan kaybedecek takım olarak gözüküyor.
Dolayısıyla geriye dönüp baktığında kayıp puanların, önemsenmemesi için bu şart. Bu dönemde de ilk 10 haftalık görüntüsü olacak olursa, şampiyonluktan söz edilemez. Yani, hazır üsttekiler birbirleriyle oynayacağı için bu fırsatı kullanmalı.
Aykut Kocaman, Fenerbahçeliler için son 10 yılda en çok kredisi olan teknik direktör. Bunu kişiliğiyle, bıraktığı izle, hak etmiştir. Taraftarlar duygusal yönden de çok ciddi destek veriyor olabilir. Ama bir gerçek de var ki, 1. hafta ile 5. hafta arasında, 5. haftayla 10. hafta arasında bu maçlarda takımda gözle görülür bir fiziki ve pozitif artış var. Yani sadece duygusal değil, gördüklerine istinaden destek veriliyor. Tabii ki, son 7 haftanın lideri olmak şartıyla.
'Ayrılmak istiyorum' diyen Cristian'ın yerine Ocak'ta transfer konuşuluyor . Sizce bu doğru bir hamle olur mu?
Cristian'la Andre Santos, oyuncu kaliteleri, yetenekleri Fenerbahçe için yeterli oyuncular, tartışmasız. Hatta onların yerine oynayan oyunculardan daha önde yetenekleri.
Ama yetmiyor. Yetmeme sebebi de performansları, çalışmaları ve her şeyden önemlisi özverileri. Bu oyuncuların kaliteleriyle ilgili hiçbir kuşkum yok. 7 hafta var önümüzde, ki Aykut Kocaman tekrar şans verdi ikisine de, Fenerbahçe'de kalmaları ya da gitmeleri kendi ellerinde artık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA