Türkiye'nin en iyi haber sitesi

YAVUZ DONAT

Zeytinyağı... Uzun hikaye

Bülent Milli "evinde kullanılan zeytinyağını Türkiye'den götürüyor." Zira ona göre "Türk zeytinyağı çok kaliteli." "Öyleyse" dedik: - Singapur'da neden Türk zeytinyağı satmıyorsunuz? "Uzun hikaye" yanıtını verdi. THY Singapur Müdürü Orhan Kabaoğlu ve kayısı kralı Bülent Milli ile bir "cafe"de oturduk. "Uzun hikayeyi" dinledik: - Türkiye'den şişelenmiş zeytinyağı getirdim... Bir güzel, bir güzel ki satın alan herkes hayran kalıyor... Sonra ikinci partiyi istedim... Bu defa şişenin kapağı açılmıyor... Müşterinin çoğu, kapağı bıçakla kesmek zorunda kalıyor... Mecburen, piyasadaki bütün şişeleri toplamak zorunda kaldım... Ve zeytinyağı işini bıraktım.

***
Bülent Milli'ye "yeniden başlamasını" önerdik. "Bir satıcı" böyle yaptı diye, zeytinyağı işini bırakmamalı. Zira bugün "öyle markalarımız" ve öyle "kaliteli şişelerimiz" var ki. Milli "hatırımız için" zeytinyağı ile yeniden ilgilenecek.

***
Singapur gibi "binlerce kilometre uzakta bir ülkede" Bülent Milli'yi tanıyınca "Türkiye'nin geleceğinin ne kadar aydınlık olduğunu" bir kez daha anladık. "Erzurumlu bir ailenin" çocuğu. Singapur'da "bütün dünyaya mal satan" bir bilgisayar şirketinin sahibi. Ve sadece Singapur'un değil "o coğrafyanın" ünlü bir insanı. Oradakilerin deyimiyle "king of the kayısı."

Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA