Türkiye'nin en iyi haber sitesi

YAVUZ DONAT

En temiz kampanya

Kent "afişlerle" süslenmiş. "İzzet Baba"nın afişleri. Ve bir de "Belediye Başkanı'nın afişleriyle." Başkan "yine aday." Onun için "afiş asmakta avantajı var."

***
Hafta sonunda, ölümünün dördüncü yıldönümünde İzzet Baysal anıldı. Bolu'da "116 eser" bırakmış. Üniversite... Liseler... Hastaneler... Yaptığı hayır işlerinin değeri "bugünkü fiyatlarla ve Vali beyin hesabıyla" 149 trilyon. Şimdi İzzet Baba yok ama... Onun adına kurulan vakıf "hayır işlemeye devam ediyor." Vali bey: - Yeni hayır işi Bolu'ya bir kongre merkezi olmalı.

***
AK Parti adayı "elektrik direklerine" kendi resmini yapıştırmış. CHP hemen "itiraz dilekçesini" vermiş: - Ya bu resimler çıkarılsın... Ya da... Biz de yapıştırırız. Karar: - Elektrik direklerine hiçbir adayın resim yapıştırmamasına..... Ve resimler çıkarılmış.

***
Vilayet'te "il başkanlarıyla" toplantı yapılmış. İl başkanlarına denilmiş ki: - Kenti kirletmeyin... İdareye güçlük çıkarmayın. Gözlemimiz "şu ana kadar kentin kirletilmediği." Bu bakımdan Bolu "örnek gösterilebilir."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.