Türkiye'nin en iyi haber sitesi

YAVUZ DONAT

Prof. İrfan Gündüz: Gündemi biz belirlemezsek başkaları belirler

Prof. Dr. İrfan Gündüz. İstanbul Milletvekili.
AK Parti kurucularından. İrfan Hoca'nın geçen yıl yaptığı bir "değerlendirme" partinin Kızılcahamam toplantısına damga vurmuştu.
Prof. Gündüz o konuşmada demişti ki:
* İstişare, danışma, ortak akıl nerede?
* Siyaset bir koro işidir... Ama bizde koro değil, solo konuşuyor...
* Konuşması gerekenler susuyor... Her şey, Başbakan'ın sırtına yükleniyor... Herkes, Başbakan'ın omzundan tüfek sıkıyor.
* Kimse tribünlere oynamasın... Önemli koltuklara oturanlar, o koltuklara onur versinler... İcraatlarıyla toplumu kucaklasınlar.

***
- Sayın İrfan Gündüz... 2002 seçimlerinin üzerinden 2.5 yıl geçti... Durum nedir?
- Hükümet icraatlarını kamuoyu ile paylaşmakta sıkıntılarımız sürüyor.
Prof. Gündüz:
- Devrim niteliğinde icraatlar var... Sigortalı ve Bağ-Kur'lu hasta, özel hastanede tedavi edilebiliyor... Kamuoyu ile böyle şeyleri paylaşmak dururken, biz türbanla uğraşıyoruz.

***
İrfan Hoca'nın son sözleri:
- Siyaset üretmemiz şart... Toplumun gündemini biz belirlemezsek, başkaları belirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.