Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Afiyet olsun

Aman efendim, hepsi de birbirinden güzel "yemek tarifleri" yapıyorlar, hangi birini sayalım.
Adını yazamadıklarımızdan af dileyerek, "listeye" başlayalım:
Balıkesir... Fikret Hakan... Hünkârbeğendi.
Gümüşhane... M. Oltan Sungurlu... Ballı Börek.
Edirne... Yiğit Bulut... Ciğer Tava.

***

Kütahya'dan Nafi Güral "Tutmaç Çorbası" tarifini yapıyor.
Malatya'dan Oktay Kaynarca "Analı Kızlı."
Mardin... Ve Zeynel Abidin Erdem'den "Kaburga Dolması."
Kilis... Hıncal Usta'dan (Uluç) "Müceddere."
***

Diyarbakırlı Abdülkadir Usta'dan (Aksu) tavsiye... "Meftune."
Ordulu "Usta" Kadir Abi'den (İnanır) öneri "Karalahana."
Yozgat... Ahmet Hakan Coşkun... "Testi Kebabı."
Yalova... İbrahim Kutluay... "Alabalık Izgara."
***

Bingöllü Akif Usta (Beki) tarif ediyor: "Sulu Köfte."
Hatay'dan Mithat Bereket...
Zahter Salatası.
Kars'tan Tayfun Talipoğlu... Taş Köfte.
Kayseri'den Göksel Arsoy... Kayseri Mantısı.
***

Bizim aklımız Malkoçoğlu Cüneyt Usta'nın (Arkın) tarifini yaptığı "Kötebe"de kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA