Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Saray’dan

Ağustosun sonunda limonata gibi bir Ankara akşamı... Gündüzün terletici sıcağından sonra, insana "Oh" dedirten tatlı bir esinti. Beştepe'den... Saray'dan... Recep Tayyip Erdoğan'ın söylemiyle "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden, milletin evinden" izlenimler.
İnsan çoktandır görmediği dostlarıyla ancak "Böyle ortamlarda" karşılaşıyor... Özlem gideriyor... Bizim için de öyle oldu.
Organizasyon tam puan... Davetlilerin kapıda karşılanması... Uğurlanması... Otomobille gelenlerin "Şoförlerine kumanya dağıtılması" bile düşünülmüş.
İstanbul'dan gelen davetli çoktu... İçlerinde o kadar azı geceyi Ankara'da geçirdi ki... "Büyük kısmı, resepsiyon gecesi döndü."
Yahya Kemal'e sormuşlar... "Ankara'nın nesini seversin" diye... Yanıt vermiş: "İstanbul'a dönüşünü." 30 Ağustos gecesi bu espri herkesin dilindeydi.
Cumhurbaşkanı'nın "Canlı telefon bağlantısı" herkesin hoşuna gitti... Heyecan vericiydi... Davetliler duygulandılar... Türkiye dışında görev yapan ordu mensuplarına da moral olmuştur.
Dikkat ettik... Ortalıkta "Kül tablası" göremedik... "Sigara içen var mıydı" derseniz... Hayır... Erdoğan'ın bulunduğu ortamda kim içebilir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA