Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FAHRETTİN ALTUN

Mete Tunçay neler demiş neler...

Mete Tunçay Hürriyet'e konuşmuş.
Söyleşide müthiş detaylar var. AK Parti'nin toplamda 30 yıl iktidarda kalacağı öngörüsünde bulunmuş. Bu öngörü hiç kuşkusuz AK Partilileri memnun eder. Fakat onlardan daha çok radikal muhalefete alan açar.
Aman dikkat!
Bu tür dolduruşlar AK Parti'de rehaveti, radikal muhalefette ise siyaset dışı arayışları teşvik eder. Radikal muhalefet, kaç senedir "meşru yollarla bu iktidarı yerinden edemiyoruz, yeni araçlara ihtiyacımız" var deyip duruyor. Gezi kalkışması, paralel yapı operasyonları, terör örgütlerinin eylemlerini yoğunlaştırması hep bu süreçte karşımıza çıktı. AK Parti, elbette çok uzun süre iktidarda kalma potansiyeline sahip. Bu potansiyeli kullandığı, toplumun sorunlarına çözüm bulduğu, somut başarılar ortaya koymaya devam ettiği müddetçe iktidarda kalır, ülkeye katkı sunar. Bence Mete Tunçay'ın asıl bombası Fetullah Gülen'le ilgili söyledikleri.
Şöyle diyor: "Televizyonda gördüğüm kadarıyla kendisi bana iyi bir İslam âlimi duygusu vermedi. Aklımda ağlamasından başka bir şey kalmadı diyebilirim." Paralel yapı mensupları Mete Hocalarının Hocaefendileri hakkındaki bu yorumlarına ne derler acaba?

PROF. DR. METE TUNÇAY'DAN AK PARTİ YORUMU: İKTİDARI 30 YILI BULUR

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA