Türkiye'nin en iyi haber sitesi

FATİH DOĞAN

Pancu gidiyor

Beşiktaş'ın eski hocası Lucescu, sezon başında 3.5 milyon euro bonservisle istediği ama alamadığı Pancu'ya yeniden talip oldu

Beşiktaş'ın, Shakhtar Donetsk'i çalıştıran eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Daniel Pancu ısrarını sürdürüyor. Sezon başındaki transfer döneminde 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle vatandaşı Pancu'yu Shakhtar Donetsk'e isteyen Lucescu'nun bu isteğini yenilediği ve siyah-beyazlı yönetimi bir kez daha arayarak "Onu almaya hazırım, yeter ki verin" dediği öğrenildi. Konyaspor maçında sakatlanan ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak Daniel Pancu'nun yaşadığı şanssızlık ve sakatlıklar da yönetimin kafasını karıştırdı. Siyah-beyazlı yönetim sezon başında Shakhtar Donetsk'in teklifine olumsuz bakmıştı. Ancak Pancu'nun sezon başından bu yana üst üste sakatlıklar geçirmesi, bu futbolcuya bakış değişikliğini de beraberinde getirdi.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA