Türkiye'nin en iyi haber sitesi

FATİH DOĞAN

Zaman yok işimiz çok

Beşiktaş'ın yeni hocası Rıza Çalımbay, çözüm bekleyen sorunlara işaret edip, "Nefes almaya bile zaman yok" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün Malatyaspor maçı ile siyah-beyazlı taraftarların karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşarken, bir yandan da az zamanda önünde bekleyen bir çok sorunu çözmek zorunda olmanın sıkıntısını yaşıyor. Siyah-beyazlı çalıştırıcı öncelikli olarak transferde yapacak fazla bir şeylerinin olmadığını belirterek, "Yabancı transferi de zor gözüküyor çünkü kontenjanımız dolu. İmkansızı başarmak için buradayız ama hiç zamanım yok. Oysa ihtiyacım olan tek şey bu. Nefes almadan Malatyaspor maçına çıkacağız. Keşke bir hafta daha hazırlık yapma imkanımız olsaydı. Ama ben oyuncularıma güveniyorum" ifadesini kullandı.

Futbolcular mutlu
Çalımbay'ın gelişi futbolcuları da olumlu etkiledi. Tayfur, "Türkiye'de sportif başarı çok önemli. Del Bosque iyi bir hocaydı. Ancak sahada başarı gelmeyince bu durum doğdu. Rıza hoca bizi tanıyan bir isim. Beşiktaş'a hayırlı olacağını düşünüyorum" dedi. İbrahim Üzülmez de, "Bize düşen elimizden geleni yapmak ve hocanın istediklerini sahaya yansıtmak. Her türlü sisteme adapte olurum" diye konuştu.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA