Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Geleceğe Yatırım

Beşiktaş yöneticisi İlhan Durusoy, Fulya Projesi ile ilgili SABAH'a açıklamalar yaptı. Proje kısaca siyah-beyazlı kulübün geleceğini sağlama alacak

Beşiktaş'ta Fulya Projesi'nden sorumlu yönetici İlhan Durusoy, SABAH'a konuştu. Tesislerin adının 'Süleyman Seba' olacağını söyleyen Durusoy, "Yol, benzin istasyonu gibi yan etkenler nedeniyle şu anda elimizde 43 dönümlük bir arazi var. Büyükşehir'den 5000'lik plan çıktı. Beşiktaş Belediyesi'nden çıkan 1000'lik imar planı ise yürürlüğe girmesi için onay bekliyor. Bütçe 50-60 milyon dolar olacak. Teklifleri aldıktan sonra her şey netleşecek" dedi. Normalde bu çapta bir projenin en az 6 yılda bitirilebileceğini söyleyen Durusoy, "Ama bizim hedefimiz 2007 Ocak. Belki yılın ortasına doğru da sarkabilir. Ama yılda 12-15 milyon dolar gelir beklediğimiz bir tesisin gecikmesini de istemeyiz" diye konuştu. Durusoy ayrıca yap-işlet-devret modeliyle yapılacak projenin biter bitmez gelir getirmeye başlayacağını da söyledi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA