Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Piquionne'e gitti

Geçen hafta St.Etienne-Lille maçını izleyen Rıza Çalımbay, Pascal yerine 27 yaşındaki forvet Piquionne'i beğendi

Beşiktaş'ta yeni hedef, St.Etienne'in forvet oyuncusu Frederic Piquionne... Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, geçtiğimiz günlerde Fransa'da St.Etienne-Lille maçında birçok menajerin önerdiği Pascal Feindouno yerine, onun takım arkadaşı ve forvetteki partneri Frederic Piquionne'i beğendiği öğrenildi. Çalımbay, bir çok menajerden olumlu görüş aldığı Pascal'dan çok Piquionne'inyırtıcı ve çalışkan yapısında etkilendi. 8 Aralık 1978'de doğan Yeni Kaledonyalı oyuncu, 1.88'lik boyu ile hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekiyor. 2000- 01'de Nimes formasıyla 8 maçta 3 gol atan Piquionne, sonra 3 sezon Rennes'de oynadı ve 83 maçta 18 gol attı. Bu sezon kiralandığı St.Etienne'de 21'i lig, toplam 30 maçta 8 gol kaydetti.

Bonservis bedeli yüksek
Ancak futbolcunun yüksek maliyeti transferin önündeki en büyük engel gibi gözüküyor. Piquionne'nin 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli bulunuyor. Bu konuda şimdilik umudu kırılan Rıza Çalımbay, transferde Piquionne gibi yırtıcı ve çalışkan bir forvet istiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA