Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Bu Kavga Bitmez

Beşiktaş: "Yıldırım haddini aşan talihsiz açıklamalar yaparak ortamı geriyor." F.Bahçe: "Seyircisiz maç oynamaya alışan Beşiktaş çaresiz ve aciz durumda."

Beşiktaş ve F.Bahçe arasındaki savaş büyüyor. Dün önce Beşiktaş, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki gün yaptığı yazılı açıklamaya tepki gösterdi. Siyah- beyazlı kulüp, "Beşiktaş olarak başlattığımız 'küfüre hayır' kampanyasının sonuna kadar arkasındayız. 1002 yıllık bir camianın taraftarlarına, 'Küfür onların devamlı yöntemidir' ve 'Kendi başkanlarına bile küfür etmek suretiyle istifa ettirmişlerdir' söylemi talihsiz ve haddini aşan bir ifadedir" denildi. Açıklamada, "Sayın Yıldırım unutmamalıdır ki Rüştü Reçber'in kendi tesislerinde ve kendi başkanlık döneminde maruz kaldığı şiddet ve küfürler Beşiktaş taraftarları tarafından gerçekleştirilmemiştir. F.Bahçe Teknik Direktörü olduğu dönemde Mustafa Denizli'yi havaalanında küfürle taciz edenler ve görev bıraktıranlar da Beşiktaş taraftarları değildi" ifadesi kullanıldı. Bu ifadelere F.Bahçe akşam saatlerinde yanıt verdi. Sarı-lacivertliler, "Beşiktaş, G.Saray ve Trabzon tarafından aleyhimize kamuoyunda bir kampanya başlatılmıştır. Bu kampanya, F.Bahçe'nin tüm sportif branşlarda üst üste elde ettiği büyük başarıları engelleme, bir bakıma F.Bahçe'nin yolunu kesme amacı gütmektedir" denildi. Açıklamada, şu görüşlere yer verildi: "Kendi statlarında, taraftarlarının ölümle sonuçlanan olaylara karıştığı, İnönü Stadı'nda yaşananlar sonucunda ceza alarak seyircisiz maçlar oynamayı neredeyse alışkanlık haline getirenlerin, çaresizliklerini kulübümüze saldırarak kamufle etmeye çalışmaları acizliktir. Demirören 'küfre hayır' kampanyası başlatıyor, taraftarlarının rakip başkanına yaptığı küfre engel olamayıp seyirci kalarak, söylem, eylem çelişkisi yaşıyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA