Türkiye'nin en iyi haber sitesi

FATİH DOĞAN

Figo atağı

Beşiktaş, G.Saray'ın da peşinde olduğu Portekizli yıldıza el attı... Başkan Demirören Figo ile masaya oturacak

Beşiktaş'ta eski teknik direktör Del Bosque ile sorunlarını çözmek için İspanya'ya giden başkan Yıldırım Demirören'den büyük hamle... Demirören, Real Madrid ile yollarını ayıran Figo ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Dün sabah spor direktörü Erdil Arpacıoğlu ile beraber Madrid'e uçan başkan önce Del Bosque'yle olan sorunlarını çözecek daha sonra da Figo için zemin yoklayacak. Beşiktaş ile yıllığı 3 milyon eurodan iki yıllık sözleşme yapan ve iki milyon euro da ödenen Del Bosque, sezon ortasında kovulduğu gerekçesiyle 4 milyon euro istemişti. Ancak Bosque'nin avukatları ile yapılan görüşmelerde bu rakam 3 milyon euroya inmişti. Demirören'in İspanya'da Del Bosque'ye 750 bin euro teklif edecek. Perşembe gününe kadar Madrid'te kalacak olan başkan bu problemi çözerse, Figo için Del Bosque'den de yardım isteyecek.

Okan Koç G.Saray'a gidiyor
D
emirören bu transferi yaparak hem Beşiktaş'a bir yıldız kazandırmayı hem de forma ve kombine satışlarında bir patlama yapmayı planlıyor. Öte yandan Beşiktaş 2 sezon önce geleceğin yıldızı olarak kadrosuna kattığı Okan Koç'u G.Saray'a kaptırıyor. Geçen sezonu Konya ve A.Gücü'nde kiralık olarak geçiren genç futbolcu, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın kendisine yer vermeyi düşünmediğini belirterek, "Bu sezon Beşiktaş'ta oynamayı çok isterdim. Ancak görüyorum ki şartlar lehime değil. Şu an transferle ben ilgilenmiyorum. Bu konuyu tamamen menajerim Haluk Canatan'a bıraktım. G.Saray da dahil her takımda oynayabilirim" dedi. Okan Koç'un menajeri Haluk Canatan dün sabah Florya'ya giderek, sarıkırmızılılar ile pazarlığa oturdu.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA