Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Söz düellosu!

İdmanda Tayfur, kaleci Murat'a "Aptal mısın?" dedi. Murat da "Ne biçim konuşuyorsun" diyerek çıkıştı

Beşiktaş'ta 1 günlük iznin ardından UEFA Kupası'nda Vaduz maçının hazırlıkları dün başladı. Antrenmana tedavisi süren İbrahim Akın, hafif sakatlıkları bulunan Okan ve Ramazan katılmadı. Trabzonspor'la anlaşan Kürşat ise antrenmanda yer aldı. İdmanda çift kale maç sırasında kaptan Tayfur Havutçu ile kaleci Murat Şahin arasında tartışma yaşandı. Bir pozisyon sonrası aynı takımda oynayan iki futbolcu birbirlerine sinirlendi. Tayfur, Murat'a "Aptal mısın?" derken, Murat da "Ne biçim konuşuyorsun" diye çıkıştı. Bunun üzerine Tayfur,sert bir şekilde "İçeride görüşürüz" dedi. Teknik direktör Çalımbay araya girerek olayı yatıştırdı.

ÇALIMBAY KONUŞUYOR
Bu arada Çalımbay bugün saat 14.00'te Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Genç teknik adam, Vaduz maçı öncesi takımını değerlendirecek. Bu arada siyah-beyazlılarda idmanlar yarından itibaren basına kapatılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA