Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Kartal yalnız değil

Beşiktaş'ta futbolculara 13. adam olarak destek, top toplayıcı çocuktan geldi. Yıldız takım oyuncusu Murat, A takıma çıkmadan gole vesile oldu

Beşiktaş, F.Bahçe derbisiyle başlayan Ankaraspor ve kupada Kayseri galibiyetleriyle devam eden bir yükseliş sürecine girdi. Siyah- beyazlı oyuncular sahada mücadele ederken, 12. adam olarak taraftar takıma destek veriyor. 13. destek ise top toplayıcı çocuklardan geldi. Kayserispor maçında hızlı davranarak golün hazırlayıcısı 15 yaşındaki Murat Bulut'u Ümraniye Tesisleri'nde Bobo ile bir araya getirdik ve öyküsünü dinledik.

GEÇEN YIL DA ATTIRDI
Beşiktaş'ın yıldız takımında sağ kanatta oynayan Murat, "Kayseri maçının sabahı Gümüşhane'yi 11-0 yenmiştik. Maçta görev yerim orta sahadaydı. 2. yarı Beşiktaş'ın atakları yoğunlaşır diye arkadaşımla yer değiştirmiştim. Geçtiğimiz sezon Ankaragücü maçında da benzer bir gol attırmıştım. Taca giden bir topu Tümer abiye vermiştim. Onun pasında Carew golü atmıştı. Daha sonra Carew beni kutlayıp havaya kaldırmıştı" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA