Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Atan kazandı

Senegal Milli Takımı'na birlikte giden Sow ile Demba Ba Atatürk Havalimanı'nda SABAH'a konuştu:

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Senegalli yıldızları ile dün sabah Atatürk Havalimanı'nda karşılaştık… Derbi öncesi Kuruçeşme'de yemekte buluşan, karşılaşma sonrası birlikte soluğu dönercide alan Sow ile Demba Ba'ya Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona eren derbiyi sorduk. İkisinin de görüşü aynıydı: "Yüksek kaliteli bir oyun sergilemedik. Yaşanan sakatlıklar ve kimsenin beklemediği bazı olaylar maçın gidişatını etkiledi. İki takım da gol fırsatları buldu. Her iki takım da kazanabilirdi." Fenerbahçe'ye karşı iki maçta da kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Demba Ba, "Sow gol attığı zaman seviniyorum ama bu bize karşı olduğu zaman o kadar güzel olmuyor" deyip ekledi: "Atan kazanacaktı. Golü atan Sow oldu ve Fenerbahçe kazandı. Liderliği kaybettiğimiz için üzgünüz."

SİZİN DURUMUNUZ ŞAŞIRTICI
Sow şampiyonluk yarışının ortada olduğunu belirtip, "Bizim yarışın içinde kalmak için mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Kazandığımız için çok mutluyuz. Galatasaray ve Beşiktaş'la aradaki farkın açılmasını önledik. Şampiyonluk ortada. Yarış devam ediyor. Herkes şampiyon olmak istiyor bu yüzden kalan maçlar çok kritik ve önemli" ifadelerini kullandı. Demba Ba, yeniden Senegal Milli Takımı'na davet edilmesinin kendisi açısından mutluluk verici olduğunu söylerken ikiliye Hollanda-Türkiye maçını da sorduk ve ortak cevap şöyle oldu: "Hollanda maçın favorisi. Türkiye'nin işi zor. Ama bizim kalbimiz Türkiye'den yana. Umarız arkadaşlarımız bu sınavdan başarıyla çıkarlar. Türkiye'nin gruptaki durumu gerçekten şaşırtıcı. Daha iyi bir yerde olmaları gerekiyordu."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA